Mam otazku na Roaccutane

RNG

No a medzitym pocet sudov za poskodenie zdravia, znicene pecene a podobne v USA narasta, a presahuje uz vyse 100 000 pripadov.
V USA pouzilo chemikaliu isotretinoin vyse 50 milionov mladych ludi, co sa chceli zbavit za kazdu cenu acni. Mnohym sa to podarilo, mnohym nie a ako vidno znacne percento na to doplatilo natolko, ze idu za to sudit.
Ale pokial sa citite neposkoditelni a nesmrtelni, ako vacsina mladych ludi, tak to len berte.
Mnohi z vas to raz oplacete.

Tanca1234

Ahojte, ja som momentale po kure roac.brala som to od februara a dnes je september...plet uplne super, suche pery, to je standart ..ale inak ziadne vedlajsie ucinky...
vrelo odporucam...
Na co si davat pozor...prve 3 mesiace som brala 2x denne..po 3 mesiacoch nastupili bolesti kosti a tela..normalne akoby som mala chripku v kuse..a tak som volala doktorovi a on ze to je normalne..takze sme to znizili na 1xdenne a od vtedy nic..:)))
Co sa tyka roac. a alkohol../videla som tu jednu reakciu/ tak to ani tak nieje o peceni, aj ked urcite nie prave najzdravsie, ale ak si das co i len polovicneho panacika bude ti tak zle akoby si pila celu noc..:)
A inak...mozem len odporucat..zatial:))) T

nika775

agnes dakujem pekne:) ale ano to viem :) len ma zaujimal nazor tych mamiciek ktore to v minuslt brali a dajme tomu otehotneli az za cca 4 roky ...ci sa naozaj nemoze nic stat :)

Agnes998

nika tak ked to beries nesmies potom otehotniet aspon rok po dobrati, pretoze to sposobuje deformity plodu. Ale po tom roku kludne mozes, to uz bude davno vyplavene z tela.

nika775

Dobry vecer ja by som sa chcela opytat ci je tu niekto taky resp. ci su tu zeny ktore Roacutan brali a teraz uz su stastne mamicky? Ci nemali aj napriek tomu nejake komplikacie a ako to je..strasne ma to desi ...dakujem pekne prajem pekny vecer

ebi777

ahoj mne sa to tiež 4 mesiace len zhoršovalo... :-) takže nie si sám,, až v piatom mesiaci som začala badať viditeľné zlepšenie, po 8mom mesiaci užívania som nemala akné...

miso9559

Zdravím ako tu tak čítam tak všetci majú vedlajšie účinky len šúpanie kože.Ja berem roaccutane už 3 mesiac a akné sa ovela viac zhoršilo aj mi to doktorka povedala že to tak bude ale u vás to tak asi nieje čo ma prekvapuje.

Kinderko9876

Zdravim aj ja beriem roa. A plet sa mi o 100% zlepsila. Sice mam vela vedlajsich ucinkov :D ale da sa to zvladnut. Jednou z vyhod je ze sa mi nemastia vlasy ;) a tie stupidne nazory typu:kvoli pleti by som to nikdy nebral/a su trapne pretoze neviete ake to je zit s tvarou plnou akne ;) Opat plati pravidlo neries ked nevies :) nelutujem pretoze som mala komplexy z toho..nikto to neriesil ale ja som si dost poplakala kvoli tomu. Teraz som stastna a velmi si to vazim ze mam peknu plet :)