4kg za tyzden

A-Z

ranner,

príjem čo do kcal máš dobrý, ale je veľmi dôležité z čoho tie kalórie pochádzajú. Jedávaš 5 - 6x denne vyváženú stravu? Piješ okolo 2,5l tekutín?
Ako rýchlo schudneš, zaléží na každom organizme, na každom metabolizme. Z nižších váh sa chudne pomalšie (telo sa neochotnejšie zbavuje aj toho mála tuku). Ty, keďže máš normálnu váhu, nie viac ako tie 3 - 4kg za mesiac. Ak pridáš aj nejakú pravidelnú pohybovú aktivitu, spravíš aj niečo pre zdravie, kondičku a spevnenie tela... :)

ojka

ranner, podľa mňa tiež nevážiš veľa (: a ak už chceš chudnúť, tak s rozumom a nie tak rapídne (: 4 za týžden, to sa snáď normálne ani nedá....

levicaaaaa

ranner: ale veď vôbec nevážiš veľa...pri 165 cm máš 55 kg, veď to je super...

ja mám 167 cm a 63 kg a nestresujem sa :D

sway

Hladuj,jedine tak dosiahnes svoj "uzasny" ciel - je to jedina cesta (4kg/tyzden).To ako sa ti podakuje tvoje telo uvidis neskor.

A-Z

4kg z tuku za týždeň je veľa a fyziologicky nemožné. Telo sa može akurát drastickou hladovkou - diétou odvodniť. A v zápätí aj nabrať späť.
Preto ti skôr radím rozumným, aj keď dlhodobejším spôsobom, ale trvalo, zabojovať s kilami. Optimálne (t.j. zdravé a trvalé) je chudnutie 2 - 4kg za mesiac.