HAK Chloe

Keksinka

Ahojte...Chloe som brala rok aj niekolko mesiacov...nemala som ziadne vyrazky,dokonca ani pri menstruacii!!Boli vyborne na plet ale NESKUTOCNE SA Z NICH PRIBERA!!!!!!Mala som 46 kilo...pribrala som z nich 12 kil...zobudzala som sa hladna a veci ktore som nemala rada mi zacali chutit...nato ze som vegetarianka mi zacalo chutit ak mäso!!!Ked som nedavno bola u doktorky povedala mi ze kde som \\\"tak dlho trcala\\\" ze keby som neprisla tak by som uz z tej vahy nezhodila a vravela mi ze Chloe uz nebude objednavat a tieto tabletky by mali zakazat!!!Zadrziavaju v tele vodu co sposobuje nafuknutost....Vzdy som mala brusko ako v tretom mesiaci tehotenstva....musela som obmedzit obliekanie svetrikov a z cisla nohavic 26 som ostala pri 28-29:(teraz berem karhleight a je to asi najuzasnejsia hak na svete:)Schudla som z nej 2 kila,ziadna vedlajsie ucinky...vyborna!!!

Januli

Kamarátka ked zacala HAK uzivat mala Chloe (na pleť)... boli jej vyborne, nemala mastnu plet, nemala akne. Proste ucinnejsie ako kremy a pletove vody. Zrazu jej doktorov predpisal Vreje a vyhadzala sa a nevie ako sa teraz zbavit akne ani mastnej pleti. Sa jej to vrati dvjnasobne. zato ja uziva lindinette 20 a som maximalne spokojna, stare dobre a doporucujem. Tiez mam plet omnoho lepisu a krajsiua aj postava je ina... z 70kg som na 60 kg schudla bez problemov a bez cvicenia za 4-5 mesiacov.

jankaaaaaaaa

odkial mas ze Lindynette menej skodi? to ze ma nejaka hak menej hormonov ako ta druha nezamnea ze menej skodi. Lindynette je zastarala hak, a to ze ma malo hormonov vobec nemusi byt vhodne prave pre teba. ak mas problemy s pletou daj si radsej predpisat Jeanin alebo Yadine (nezadrziava vodu) su to moderne hak ktore telo nezatazuju tak ako tie starsie

cassie123

Ako prvú antikoncepciu som brala Chloe. Pomohla mi úplne na všetko: bolesti pri menštruácii žiadne, takú pleť akú som mala vtedy už asi nikdy nebudem mať, nielen žiadne vyrážky, ale čistučká, dokonca bez čiernych bodiek, s ktorými mám problémy, vlasy sa mi prestali mastnieť.. raz za týždeň stačilo zmyť. Teraz si musím každý druhý deň:D a zväčšili sa mi prsia..
no po roku užívania, mi bolo neskutočne zle, bolesť a krútenie hlavy každý deň, pocity na vracanie, vysadila som ju a prešlo to.. Teraz beriem slabučkú Lindynette a síce menej škodí, čo som veľmi rada ale s vyrážkami mám problémy. Ale prednejšie je zdravie, najradšej by som vôbec antikoncepciu nebrala, ale toľko vecí ma na nej láka. Plus najlepšia ochrana pred otehotnením.
Čiže ti ju odporúčam! Ale brať len do jedného roka, inak môžu nastať komplikácie..

ferdiska33

Ja beriem Chloe asi pol roka. Zacala som ju brat najma koli pleti - akne. Hned sice nebolo vidno nejake hviezdne vysledky, no postupne sa mi plet vycistila a mam ju lepsiu a lepsiu, teraz uz skoro uplne cistu. Takze v tomto smere chloe odporucam. Ale tiez ju nemam v plane brat nejak dlho, mozno este polroka.. hormony su hormony..

aluska

chloe a diane 35 su presne tie iste, su to genericke substitucie

neodporuca sa ich brat prilis dlho, pretoze maju velmi vela hormonov, najlepsie je po 2 rokoch zmenit na uplne inu hak, ak chces predist nejakym problemom