Pleť strava pre a proti

laevula

ak si chces zlepsit svoju plet urob si vnutornu ocistu organizmu precisti si creva detoxikuj pozri si dr natura.sk.

sasia

tak mne osobne robia zle tieto potraviny pre plet:
vela cokolady,sladkosti,mlieka,orechy,vajce,horcica kecupa pod.

a naopak zlepsenie vidim po jedeni?
bananov,avokada,pomarancov mandarinok,citronov,a vserkeho ovocia okrem jahod... tie sa mi pomstili poriadne mala som akne a kazdy den som jedla jahody a to sa mi zhorsilo este viac,,ale kludne to mohla byt aj alergia ...a samozrejmecaje najlepsi..je rumancek,prhlava,roibois a zeleny caj

- mira

Záleží na stave vnútorných orgánov, ak bude naďalej jedávať tie umelé sirupy, časom si obličky zničí tak, že sa to na pleti ukáže.
Všetko len dočasu, ako hovorili babičky.

Sade, pleť si nerobí čo chce, zakiaľ sú zanesené vnútorné orgány, pleť slúži ako náhradný vylučovací orgán a vyčistí sa až keď nebude čo vylučovať.
Je možné, že telo už stratilo schopnosť vylučovať prebytky navonok a začalo skladovať odpady v cystách a nádoroch, tak to je ten horší prípad, zakiaľ pleť niečo vyhadzuje, netreba jej v tom brániť, vždy je v hre zdravie dôležitých orgánov.

sade8

no to je super...
ale dost aj nespravodlive - niekto sa stara o plet stale aj jedava co najmenej takych nevhodnych potravin a nic - plet si robi co chce.

sade8

jasne strava ma vplyv na plet - len potom nechapem ze ti ludia co piju vselijake umele sirupy z obchodov, a jedia rozne sladkosti... - tak maju peknu plet!!!!
Vie mi to niekto vysvetlit?

- mira

Strava má na stav pleti zásadný vplyv. Ak chceš zlepšiť stav akné alebo iného ochorenia, strava je tá najlepšia cesta. Ale po zmene stravy sa začnú prednostne čistiť vnútorné orgány ako črevo, dýchacie cesty a obličky, ktoré sú dôležitejšie ako pokožka cez ktorú sa orgány čistia.
Preto zlepšenie stavu pleti príde až po vyčistení dôležitách vnút. orgánov.

Potravina ktoré prečisťujú : ryža natural a po nej ostatné celozrnné obilniny, zelenina. Na doplnenie používaj strukoviny, semienka, panenský olej a ochucovadlá.

Škodlivé potraviny : hlavne mlieko a všetky mliečne výrobky, cukor, načas ovocie, živočíšne a stužené tuky a ich kombinácie/ napr. čokoláda, zákusky, biela múka atď/. Tieto potraviny zahlieňujú, prekyseľujú a spôsobujú vznik toxinov, zápalov, vyrážok, alergií a exémov.