cylindre, zmeny uhlov, bolest hlavy

Príspevok v téme: cylindre, zmeny uhlov, bolest hlavy
Gabiqe

Takze vcera som si vyzdvihla nove okuliare a skusila som ich nosit cestou domov, ale ked som prisla domov, tak ma uz velmi boleli oci, tahalo mi ich, tak som si ich musela dat dole. Bola som u ocnej po 6 rokoch, a zmenili sa mi dioptrie z 2,25 a 1,75 na 1,5 a 1, no a co mi bolo cudne tak sa mi zmenili uhly, vzdy som mala ine, ale nepamatam ake, a teraz som mala presne 90 a 90, moze byt, ze ma bolia oci z tych inych uhlov???

jajkafr

zmena dioptrií v tvojom prípade je dosť veľká na to si treba zvyknúť ja chodím k očnej každý rok a vždy mi zvýši tak o 0,25 až 0,5 dioptrie čím mi dá silnejšie dioptrie, tým si na to dlhšie zvykám, ale hlava by ťa nemala bolieť, mňa bolela hlava vtedy keď som mala slabý cylinder keď mi ho očná zvýšila tak už to bolo ok... problém, môže byť možno aj v tom, že máš zle zarezané sklá vtedy sa vraj točí v hlave :)
píšeš že ti zmenila Z 2,25 a 1,75 na 1,5 a 1 ako si videla cez staré okuliare?

Gabiqe

Jej to je mile, dakujem krasne za blahozelanie, potesilo :-)....no snazim sa ich nosit, aj dnes som si ich hned rano dala, ale aj tak mi tahaju oci, nie hned, ale po dvoch hodinach to zacalo, tak som si ich dala na chvilku dole...

squirrel

na nové okuliare si treba zvyknúť, skús ich nosiť každý deň čoraz dlhšie, aby si oči privykli.
ozaj a všetko najlepšie k meninám :-)