nálezy v pošve - prosím poradte!

Príspevok v téme: nálezy v pošve - prosím poradte!
tyša

Mám opakované nálezy v pošve- čo sa týka streptokoka a nejaká baktéria fekali - už som po 4 antibiotikách, a chce mi nasadiť ďalšie... Neviem čo mám robiť. Hygienu dodržiavam, používam dlhodobo Lactacyd, probiotiká aj zvonku aj zvnútra občas Gynoflor. Bola by som VEĽMI VĎAĆNÁ za rady ako sa z toho vyliečiť. Ďalšie antibiotiká nechcem. Každý deň používam intímky, tak neviem, či to nie je aj z toho. Objednala som si liečivé anionóve vložky Love moon, rozmýšľam nad koloidným striebrom na výplachy, nad GSE. Plánujeme dieťatko, ale mám obavy, či to nie je nebezpečné pri týchto nálezoch, tak sme zdržanliví.
Prosím poradte!

jajjaj

ano mnohokrat pomoze ked sa prelieci aj partner.vy mozete dodrziavt sebalepsiu hygienu, investovat do drahych probiotik a anionovych vloziek a opakovane sa nechavat preliecovatk ed partner je nositelom.ano,mohol sa nakazit aj od vas.ale ruku na srdce-kolko chlapov je tak uzkostlivych co sa tyka intimnej hygieny ako zeny???a plati sex-len s kondomom.takisto oralny styk ma tiez velky podiel -ako inak vysvetlite ze sa vam vykultivuju bakterie ktore bezne ziju v ustnej dutine, hrdle??ak ide o enteroccocus faecali- -zdroj je crevo-stolica,konecnik, pricinou mozu by napr tanga nohavicky,zla technika uterania sa po velkej, alebo antom.priciny=-konecnik prilis blizko posvy,takisto problem so sbytkovou stolicou alebo nedodrziavanie hygieny pri analnom sexe!tak tak..

anička1212-

akinom007, intimky v noci netreba, lebo anióny a uvoľňujú 20 hod. A sú take tenké, že ich necitite. Treba vyskúšať.

akinom007

usiko/ ano v tom mas pravdu vyplach sice pomoze ale totalne narusi prirodzene prostredie v posve a preto som tu uz X-krat pisala v roznych temach ze po vyplachu tantum rosa a pod. treba nasadit cipky na obnovu flory v posve napr Floragyn atd

akinom007

anička1212-/ NEVIEM SI PREDSTAVIT DENNO DENNE AJ V NOCI BEHTA S VLOZKAMI VED JE TO VELMI NEPRIJEMNE STALE MAT VLOZKU

anička1212-

tyša, správne si sa rozhodla pre používanie aniónových vložiek, ale nie iba intimky, počas menštuácie aj aniónové vložky denne a nočné vložky, nezabudni že imtimky sa musia každé 2 hod. vlhčiť, aby sa anióny uvoľnovali. Dúfam, že ti povedali.

usiko

tysa,

intimky ti velmi nepomozu....po stolici sa utierat zpredu dozadu niekolkokrat, docista....a pred sexom sa obaja osprchovat.../nepoznam tvojho chlapa, ale z toho co mi kazdy hovori, vacsina su humusaci, co sa tyka intimnej hygieny, spodky si menia raz za dva tri dni a podobne.....do detailov nejdem.../....nech si meni spodky kazdy den po sprchovani.....a vela starosti mas za sebou.....ja som svojho presvedcila, a robime to tak...jasne ze sa vytratila romantika niekedy zo sexu ale som zdrava....

tyša

Už som si zohnala liečivé vložky Love moon, zatiaľ skúšam 2-deň intímky, zdá sa mi to lepšie, nepociťujem svrbenie, no uvidím, čo bude ďalej. Má niekto skúsenosti s výplachmi koloidným striebrom, alebo GSE?

akinom0077

tyša/ ahoj to som ja len momentalne pism z notebooku a tu mam problem s prihlasenim. ano odkedy sa partner preliecil som ok. mal v naleze s kultivacie tie iste streptokoky co aj ja!

kika77

Streptokoka sa tak lahko nezbavis. A co sa tyka crevnych bakterii treba preliecit aj partnera a hlavne sa zamysliet nad praktikami,ktore pouzivate pri styku. Aj to moze byt problem!