Neustaly smäd!

Príspevok v téme: Neustaly smäd!
prezývka :)

často (a aj dnes) sa mi stáva, že som stále, stále smädná, ale pritom chodim často na WC (na malu:) )
pijem tak za 9h v práci 1,5L vody (mineralka, dzus, caj) ale stále pociťujem smad a dnes sa citim aj dost oslabena, toci sa mi hlava a citim take vnutorne chvenie, akoby sa mi triasli ruky, ale ked sa pozriem na ruku, netrasie sa....

asi pred týždnom som si merala hladinu cukru v krvi a mala com 3,2 alebo 3,6, uz neviem presne.. moze to byt touto nizkou hladinou cukru v krvi? snazim sa ju doplnat - sladkosti, dzusy, čaje s cukrom, ak je kava, vynimocne, tak tu pijem s 3ma cukrami... kazde rano pijem vytlačenu štavu z pomarancov...

tak co mi este chyba??

dik za rady.......

Gima

Tak na toto mám skvelý recept.
Sprav si kávu a kup balíček marshmelow.
Do kávy vhod 2 - 3 marshmelow, nechaj ich napučat, nech vsiaknu dostatok kávy a potom ich jednoducho zjedz.
Večer už pocit smedu nebude.

Severka

Mavam neustaly pocit smadu ked je stres. Na mature som vypila 4 litre minetalky cize dve dvojlitrovky. S toho stresu bol bola velmi moc spotena az ma striasala zima a moc krat som chodila na wc a len smad a smad. Inak taky problem mam ked su horucavy a stres. Aj keby bolo - 25 stupna bodu mrazu a mam szres tak sa nedopijem vody. To asi je riadene z mozgu centrum hladu a smadu.
Inak cukor v krvi mam 4,48 mmol/l.

Pitie

Ja som čítala tieto príspevky a potom som išla k lekárovi, lebo som sa bála, že mám cukrovku. Nič mi nenašli, ale doktor mi dal piť šungitovú vodu, plnú stopových prvkov, ktoré perfektne hydratujú bunky. Tak teraz skúšam.

Magy

siss a michael - vsimli ste si vobec, ze to je problem stary jeden rok??? dost pochybujem, ze zakladatel sem este chodi a caka, kym mu niekto odpovie a poradi.

inak - 200x prezut... mas na mysli jedno susto ci dohromady cele jedlo?

ak jedno susto - tak to bude jest ranajky do obeda a moze hned zacat s vecerou, mozno ju do polnoci stihne!
ved si to skus zratat, co to znamena prezut jedno jedine susto 200x!! Dalajlama odporuca na dobre travenie prezut jedno susto 60x ci tak nejak a uz to som jednoducho nezvladol.

Ludia neprehanajte to s takymi nezmyselnymi radami! Ved to ani nie je realne. 200x... to stratim viac energie zutim, ako mi doda ta potrava.

michael

môže ísť naoaj o hypoglikemiu, --ale aj tak sladkosti by som nejedol, myslím rafinované cukry.Hormonalná súsava je narušená, aj ked naoaj toto množstvo vody nie je veľa. Vyšetrením sa možno nič nezistí v krvi, pretože krv je konštanta ktorá reaguje až pri veľkých výkyvoch rovnováhy.Možno si prežila nejaký stres v poslednom období.
odporučam- dietu na rafinované cukry -tie spôsobujú vnútornú triašku
Pokoj pri jedle jesť pomaly sústredene na jedlo neprehltať nerožuté 200- krát žuť na "polievku," a až tak prehltnúť
do týždna ked nenastane zlepšenie - navštíviť lekára .

Siss

1,5 litra za 9 hodin?? To je vtip?? Veď to je málo...vôbec to nie je veľa... :D a niekedy káva spôsobuje smäd a spôsobuje to časté močenie.

zornička

Čo ja viem, tak veľký smäd je sprievodným javom začínajúcej cukrovky. Choď k lekárovi, tam ti to hneď zistia. Keď to budeš odkladať, môžeš upadnúť do diabetickej kómy a nikto nebude vedieť, čo je s tebou.

bietko

Mám podobný problém, až na to,že len v škole (od ôsmej do dvoch) vypijem bezpodmienečne aspoň tri litre vody.A to nepočítam,koľko toho vypijem ešte potom doma napr. pri učení alebo pri telke. Najhoršie je,že sa nikam nemôžem pohnúť bez flašky, poháre s vodou (pijem len čistú,z vodovodu) mám všade po izbe aj pri posteli.Napriek tomu mám neustále pociť smädu...
Teraz mám 18, od dvanástich mávam bolesti hlavy a tak mi stále vraveli: ,,musíš piť veľa vody\" ,len neviem,či som to trochu neprehnala. A tom, koľko krát idem za deň cikať radšej ani nehovorím....

Neviete mi niekto poradiť?
Treba ísť k doktorke?