hrčka na krku

Príspevok v téme: hrčka na krku
Emily2

V roku 2005 da mi spravila na oboch stranách krku hrčka veľkosti hrášku v miestach pod jazvami kde mi ako malej vyberali hnis.Po vyšetrení krvi - výsledky som mala v poriadku, chirurg usúdil, že netreba ich vyrezať. Po mesiaci mi zmizli. Asi 2x sa mi objavili a zas zmizli, ale len na pravej strane. Teraz sa mi na pravej strane zas objavila na tom istom mieste, obvodná lekárka mi kázala, že mám 2 týždne počkať či nezmiznú. Bolieť ma nebolí nič, mám počkať alebo ísť k inému lekárovi na odbery.Mám 49 rokov a rada by som vedela či je to nebezpečné aj ked by som mala výsledky zase dobré.Dakujem

nzgaga

makaronka34,m čiraka som tvoj prispevok.. ja mam asi to iste čo ty.,a ko si to riešila? boal i u doktora? čo ti povedal?

makaronka34

Dobrý deň,
ráno som si nahmatala hrčku na pravej strane krku (na bočnej strane,cca 7cm pod uchom) o priemere asi 2 cm. na dotyk sa hrčka hýbe a bolí. Neviete čo to môže byt? treba ísť s tým k lekárovi alebo počkať či nezmizne?
Ďakujem.

joni_

Darka moze to suvisiet, ale sla by som s tym k lekarovi, nech to zhodnoti
skus pouzivat ciarky vo vete, lebo tvoj prispevok je dost nezrozumitelny

DarkAngel666

Ahojte naboku pod sankou mam hrcu a nie hrcku fakt hrcu vyzera to ako 3tia lymfaticka uzlina objavilo sa to asi pre 4mi mesiacmi minuly rok mam za sebou 7 zapalov mandlí moze to súvisiet?