Chi Silk Infusion

Príspevok v téme: Chi Silk Infusion
oh.my.gosh

Dostala som ako darcek Chi silk infusion, lebo som po nom tuzila, ale akosi neviem ci to ma nejaky regeneracny ucinok aj bez tepelnej upravy. Vzadu na obale je len strucny navod na pouzitie, ze si to mam dat do vlasov :) je to rekonstrukcna kura ktora by mala byt aktivovana teplom, viem ze po vyzehleni su vlasy po nej krasne, ale neviem ci to ma regneracne ucinky aj bez tepla, a teda ci si to nebudem zbytocne minat ak to budem davat do vlasov aj ked nebudem zehlit. a mate to niektora?

kristina007

Dobrý deň,

objednávala som si CHI zo zahraničia vo vacsom mozstve, predávaju to tam ovela lacnejsie ako u nas na slovensku...

keby ste mali záujem o kúpu

CHI silk infusion :

15ml-2,5€

177ml-19,9€

355ml-29€

59ml-11,9€

V prípade záujmu volajte na 0917963787

alebo píšte na e-mail kristinaslovakova@gmail.com

Simi2564

Podla mna to vobec niesu vyhodene peniaze.Chi je najuzastnejsia znacka na vlasy aku poznam.Ma najlepsie zehlicky a o olejcekoch ani nehovorim.Sice je to draha zalezitost ale naozaj to pomaha.Ja si to davam vzdy po umyti vlasov a aj rano ked su uz suche.Vlasy mam krasne zdrave a leskle.Urcite lepsie ako vyhodit peniaze za niake lacne pripravky z dmky priklad.Su aj ine rady chi ktore maju iba prirodne zlozky. :)

nicky.s

Ja používal len olejček Silk Infusion, ale vôbec neľutujem, vlasy mám krásne lesklé, jemné, príjemne voňajú a čo je veľké plus, že nie sú mastné..Inak tento prípravok používam po umytí vlasov, ale následne aj každý deň do ďalšieho umytia (umývam každé 4 dni) na suché vlasy, a znova - nie sú vôbec mastné, sú jemnejšie a krásne voňajú :) Ono je to u mňa už asi závislosť na vôni olejčeka :) Ja osobne teda odporúčam

brazilcanka

ja mam celu radu chi kozmetiky,ale uz lutujem ze som za to vyhodila take peniaze. silk infusion davam vzdy po umyti do vlhkych a potom na druhy den aj do suchych vlasov, trochu to pomaha proti krepovitosti, ale vlasky urcite nelieci, ma kratkodoby ucinok do dalsieho umytia. a navyse je plny siloxanov. podla mna vyhodene peniaze, lebo vlasy umyjes a mas ich take iste. kupila som to cez stranku dlhe-vlasy.sk, tam to bolo vtedy najlacnejsie. inak na ceskej stranke forum zdravi cz je online poradna a radi Dr. z laboratoria analyzy vlasov a myslim ze ma fakt dobre a ucinne rady. mne osobne pomahaju, poradila mi velmi dobre ako sa starat o moje suche a poskodene vlasy.

Zuzannaa

dobra otazka. ked som si CHI farouk davala na vlasy a vyfenovala bola to pecka. ale ked som ho pouzila a nasledne nechala vlasy len volne uschnut tak nič, krepovité ako obvykle. a prave preto som si kupovala celu sadu aby sa mi zregenerovali vlasy odfarbene z ciernej na rysavo a nemusela ich namahat tepelenou upravou a pod. ale aj tak su suche, bez lesku a krepovite.

nathália09

ja som s týmto olejčekom velmi spokojná,lebo mám suché vlasy a pomáha mi.Ale ja si ho dávam viac,ako trochu,a skoro každý druhý deň.

TiaTia

Mno ked si dam tento pripravok pred žehlenim alebo fenovanim tak mam krasne leskle vlasky ale raz som si ich dala len na vlhke vlasy a nechala som ich volne schnut a žiadna slava ,vlasy boli take zplihle a take lepkave na dotyk ale možno že som to prehnala :)

katie1

ja ho mam a pouzivam ho po kazdom umyti vlasov, aj ked fenujem aj ked necham vlasy iba volne vysusit. Ale dava sa ho iba malinko na ruky rozotriet a potom votreit do vlasov.