Preco prave my?

Príspevok v téme: Preco prave my?
milacik

Myslim si,ze tu chyba takato tema.Onedlho budem mat 13 rokov,a mam zniceny cely zivot.Neviem sa bavit,som stale smutna a to len preto,ze som neni dokonale chuda.Zhodila som,ale chcem stale viac a moje telo uz nevladze a hlavne psychika.Musim sa stale kontrolovat a uz mi z toho sibe.Viem,ze som chora a chcem si pomoct,ale nie som dostatocne silna na to aby som sa vyliecila.Nemam anorexiu ani bulimiu ale zachvaty,cely den nejem,potom sa nazerem.Placem preto aka som tlsta.Ked vidim nejake chude dievca zabila by som ho.Som chora,ale nikto z mojej rodiny ani kamaratok ma nechape a viem,ze je viac takych ludi.Tak mi napiste,chcem sa vyliecit a byt konecne v pohode.Este som len decko tak mi pomozte...prosim

slavka567

Kým ešte nebol internet a nemali sme ho, tak aj ja som mala pocit, že som s anorexiou sama v celom Prešove a pýtala som sa: "Prečo práve ja ?", lebo na ZDŠ všetky moje spolužiačky a spolužiaci okrem jedného a mňa sa mohli ojesť čo chceli a koľko chceli a vnímala som to ako veľkú krivdu a nespravodlivosť voči mne. A s prvou diétou som začala v 5. ročníku na ZDŠ. Chápem Ťa miláčik, čo asi prežívaš a je obdivuhodné už to, že sa chceš z toho dostať. Veľmi Ti to prajem. Ani mňa nikto zo školy veľmi nechápal, lebo to asi nikto nemal. Držím Ti palce.

borovica

Ahoj milacik
Ja si myslím, že nikto nie je až taký dokonalý a že každý má nejaké nedostatky. Netráp sa z toho určite to s Tebou nie je až také zlé ako si nahováraš a nauč sa mať rada sama seba. Si ešte mladá a tvoj organizmus potrebuje, aby si jedla.

amylie

UZ LEN NADMERNA KONTROLA JEDLA JE SIGNAL PPP. POROZMYSLAJ CI NEMAJU OSTATNY PRAVDU A TY VEEEEEEEEELIKY PROBLEM. SI MLADA NA TO ABY SI SI UZ TERAZ SKAZILA ZIVOT.

sewie

milacik...aj ja to skusam stale znova znova a raz sa mi dari viac inokedy menej ale postupne sa to vylepsuje...pocuj,ak ti mama neveri,tak chod k lekarovi bez nej!si predsa dost velka na to aby si isla k doktroke aj sama!chod za obvodnou a ona ti povie co dalej!

iveta

milacik
drzim ti velmi prsty je to velmi dobre ze si to uvedomujes ze si chora a chces sa dat liecit urcite sa ti to podari len s tym zacni nieco robit

iveta

milacik
si este tu???? ak ti neveri mama ze mas problem...tak ona robi velku chybu!!!!! ked ti mozem ja poradit chod k svojej obvodnej lekarke a jej vsetko vyrozpravaj ona ta urcite pochopi....predvola si aj tvoju mamicku a spolu aj so psychologom to budete potom riesit neodkladaj to hned zajtra chod na svojou obvodnou lekarkou mamke to ani nehovor ze za nou ides...ked ti neveri ona ti urcite pomoze

frontman

ak tvoja mama tvrdi, ze ti nic nie je, tak je to neklamny znak toho, ze medzi vami nieco nie je v poriadku. to bude mat velky problem pochopit, ze ti nieco je.

milacik

Viete niekto kto nepreriva to co ja si to nevie predstavit.
FRONTMAN:ja by som rada isla,ale mam tvrdi ,ze mi nic nie je,ze co vymyslam zbytocne behat po doktoroch a tak...
Sewie:Vis kolkokrat som skusala jest cely den normalne...tolko ze si ani nepamatam...

frontman

si na nebezpecnej ceste anorexie a bulimie
je mala sanca, ze to sama zvladnes, takze vyhladaj pomoc psychologa. a zober tam aj svoju mamu.