Kedy ste začali sexuálne žiť ?

nikulina

U mna to bolo prvykrat ked som mala 24. Mala som mnoho prilezitosti uz davno, stale ma chalani vnimali ako sexicu co uz ma neviem ake skusenosti, ale svoje tajomstvo aj panenstvo som si udrzala pre toho, ktoreho som ozaj milovala a on to aj patricne ocenil a ceni si dodnes. Nic nelutujem, o nic som neprisla, prospelo mi to aj zdravotne a uzivam si to krasne teraz. Neviem na co sa tie hlupe dievcata ponahlaju, nic im neujde!

famaela

ja si myslim, ze je jedno ci mas 16 alebo 17 rokov, samozrejme ked sexuje nejake 14 rocne dievca to neuznavam.. podla mna je to otazka toho ako sa citis, ty sama si to musis uvedomit.. u kazdeho je to individualne,, vobec nejde o to ze kym nebudem mat tolko rokov tak to robit nebudem.. je hovadina odriekat si to z moralnych dovodov, co myslis ze mna by mamka nezabila keby to vedela? + dvojhodinova prednaska o tom ako sa mam spravat, ja mam o necely mesiac 17 a s priatelom nam prave bezi 8 mesiac.. myslim ze som urobila dobre ze sa to stalo prave s nim nelutujem to a nikdy ani nebudem..

-ditke-

hanbiť sa nemáš za čo.rozmysli si veľmi dobre,s kým a kedy prvýkrát.Väčšina mužov sa vie chváliť koľko žien mal,no ked sa ide ženiť tak predsa si vyberie dievča,o ktorej vie,že nemala veľa chlapov pred ním.

linsia

Ja som sa prvy krat milovala v 17tich, s priatelom s ktorym som dodnes, a to mam 20 :) a urobila som to preto, lebo som citila ze on je ten pravy a neskutosne sme sa milovali :) ale keby vtedy on nebol, alebo by sme sa stretli neskor, ci by prisiel iny pravy, tak by som pockala dovtedy, aj keby som mala byt dodnes panna.. Tak sa nikam neponahlaj nech mas na to take krasne spomienky ako ja nech mas hocikolko rokov ... a hlavne, nevsimaj si co robi kto naookolo alebo co si kto o tom mysli.. pretoze ten niekto kto by to odsudzoval, to predsa potom nebude lutovat za teba- tak rob len to co je dobre pre teba..

niika

ja mam 15 a teda nikam sa s tym neponahlam...ponuk a prilezitosti bolo az az ale tak serem ich :D a to ci je niekto panna alebo mala defka co ani nevie co spravila? ved take 13 decka si hned aj povest pokazia atd. to o mne sa obcas povraavaju veci takehoto charakteru a to som panna a nikto ma ani len nevyprstoval...takze aj ludia su domyyslavi :) ale podla mna je to uuplne normaalne :) a ked som si vsimla tak si ma chalani v tomto aj viec vazia...pokial to nie su taki co pretianu kazdu kocku co vidia :D

Michala11111

hambiť?!? buť pyšná na to že nie si ako tie ostatné sprosté deti. Môj názor je, že so sexom by mohli začať v takej 17 za predpokladu, že nájdu človeka ktorého budú lúbiť a budú sa na to cítiť, skorej určite nie. A čo sa napr. týka mna ja som sa prvá krát vyspala s chalanom ked som mala 19 a pol a absoltne nelutujem, nič mi neušlo len som získala, že priatel je rád, že som nikoho pred ním nemala.

dobra vila

Kolko mas rokov, Betka? Tipnem si okolo 16, 17... to je uz smutne, ked taketo baby maju komplexy. Nemas mat preco, ci mas tolko, ci o pat viac, ci o desat viac. Je to tvoja sukromna vec a nepoznam chalana, ktory by sa preto rehotal. Frajeria tiez taki chalani, co maju male radodajky... Ale pride na psa mraz, takze nechci byt v ich kozi. Bud rada, ze si taka, aka si...
Ja by som sex pod 18 ani nepovolila :D. Ale keby to bolo na mne, tak ma 2/4 mladeze zlyncuju :D