Antiperspirantove mapy na obleceni

Príspevok v téme: Antiperspirantove mapy na obleceni
veverica5

Mam problem, s ktorym si neviem dat rady. Dlho som hladala antiperspirant, ktory by spolahlivo predchadzal zapachu potu, no ked som ho konecne nasla, objavil sa novy problem. Momentalne pouzivam tuhy stick Adidas (zdoraznujem, ze je to Clear, teda by mal byt neviditelny). Sprej u mna neprichadza do uvahy, vsetky su prilis slabe. Nemyslim, ze by som trpela extra silnym potenim, potim sa vacsinou len v stresovych situaciach, ale vtedy je toho naozaj dost. Odkedy vsak pouzivam adidas, tak moje tricka akoby boli len na jedno pouzitie. V podpazusi sa vytvoria biele mapy, ktore sa nedaju ani vyprat. Doslova ako keby to miesto bolo vyzrane. Som z toho uz zufala. To si naozaj musim vybrat medzi zapachom potu, alebo znicenym oblecenim? Nemate niekto nejaku dobru radu? Pripadne ake deodoranty pouzivate vy? Ktore vam nerobia skvrny na obleceni ale zaroven dobre ucinkuju? Dakujem.

klara5

ja som mala tiež tento problem a ked som to vzdala tak som urobila posledný pokus a to vanish na koberce a po ňom zmizli

jajaja99

skus na tie mapy pred pranim vyskusat žlčové mydlo.....maju ho bezne v DM drogerke pri pracich praskoch. je to fakt ucinne, smelo ho pouzivam aj na farebné bavlnene tricka, vobec nevytiahne farbu..jedine z toho som mala obavu-kombinacia zlce a farebnej bavlny. ale pohoda.

mate59

Ja používam dlho Adidas Action 3Dry Max System a nebadám mapy.
Skús rozpustit v 2 dl vody 10 aspirínov, aplikovať na miesto, pol hodiny posobit a klasicky vyprat.