co by ste mi poradili ohladom vlasov?:)

Príspevok v téme: co by ste mi poradili ohladom vlasov?:)
vlasana

ahojte chcela by som sa spytat na vas nazor.mam 19 a mam spinave blond vlasy.mam modre oci a nemam ani bledu ani tmavsiu plet-som taky stred:)a chcela by som nejaku zmenu vlasov tak by ma zaujimalo ci by sa mi podla vas hodila svetlejsia alebo skorej svetlejsia farba vlasov alebo daco ine?a ešte ci by niekto nevedel poradit ohladom nejakeho sampon lebo farbu nechcem ešte a najma ci existuje nejaky aj po 10 umytiach???neviete poradit:)vopred dakujem:)

Dasena

NO A TIE SAMPONY V SACIKU CO LEN PRESTRIHNES A PRIAMO NANESIES NA VLASY SU Z TONOVACICH SAMPONOV MYSLIM NAJSLABSIE....

Dasena

no, su aj take sampony v saciku, rozne znacky, ale nikdy sa nevymyvaju uplne... hrozi, ze budes mat taky malicky odtien nastalo az do vyrastenia vlasov.... hmmm, este ma napada farebne tuzidlo penove tonovacie sa da kupit.

J.A.N.A

hm..je to akto tažke..ale keby si chcela zmenu...čo tak skusiť melir?.. nejaky bledsi stupen tvojich vlasov?alebo keby si chcela..tak zas tmavsi..a to by sa dalo aj samponom..no stahovat prvda peroxid..a ak si nechceš nicit vlasy..určite tmavsi melir by bol fajn :)

aluska

to sa neda takto povedat, to zalezi aj od ucesu aj od tvare atd
posli foto a povieme ti
tusim su aj po 10 alebo 8 umyti ale mne to nikdy nechytilo, potom su aj na 24 ale ani to nic moc, ziadna velka zmena neni mozna, jedine pri farbe sa to da