Žlté zuby

onthe

Bielenie zubov - hespac.com ibright.lv je to naozaj ucinny produkt na bielenie zubov a porovnatelny s bielenim u zubara. Viem porovnat z vlastnej skusenosti.

Patta

narana, este toto: www.alibaba.com

Jeden z cinskych distributorov toho tvojho cinskeho brahu. Ma to tam za 1 DOLAR! :D ty pozeram ze za 34 EUR + 6 EUR postovne.

To koho chces na toto nalakat? ved to musi byt uplny blb co ti na nieco take naletí :D

Patta

Ale chod s tym uz niekam prosim ta! To si myslis, ze ti na tieto cinske braky aj niekto naleti??? Neznasam, ked sa niekto takymto lacnym sposobom snazi oklamat ludi. V tejto a dalsich diskusiach si napisala rovnaku smiesnu samoreklamu, ale pod inym nickom :D Keby si aspon tie nicky tak nemenila, ved je to trapne:

www.zdravie.sk

To si myslis, ze takymito prispevkami a prelinkovaniami nejako pomozes SEO optimalizacii svojho webu? Ved ESET antivirak mi ten tvoj web hned vyhodnotil ako nebezpecny a nechcel ma nanho pustit: "Našiel sa potenciálne nechcený obsah". Teraz sa nejako rozmohol tento typ biznisu, ze lacno kupit za 50 centov nejaky neucinny nebezpecny cinsky brak a draho predavat takouto lacnou formou nejakym uplnym hlupakom za 30 eur. Velmi odsudzujem tento typ predaja a oblbovania ludi, takze vsade kde budes pisat tieto svoje samoreklamy, najdes mna, aby som to ludom takto vysvetlila, tak ti nenaletia na tieto braky z Číny!!!

narana

Bieliace pásiky - -odkaz odstránený- je to naozaj ucinny produkt na bielenie zubov a porovnatelny s bielenim u zubara. Viem porovnat z vlastnej skusenosti.

Anonym 24

Prosím o radu ako udržať plač lebo keď vidím niečo smutné napr. týranie zvierat alebo deti alebo ako sa trápia ľudia bez peňazí ktorý sú chorí a nikto im nepomôže ...Tak mi hneď ide do plaču ale ja nechcem aby som revala čo mám robiť prosím o radu. P.S. neplačem keď má niekto úrazí to nie

Patta

FromLenka - Lenka, prosim ta, tieto "blogy" nie su doveryhodne a nemaju vypovednu hodnotu, kedze ako vsetci dobre vieme, pastu ti firma poslala zadarmo, aby si im urobila recenziu...tak sa to robi, vacsina ludi to uz vie..Aj preto je teraz kazda druha skolacka bloggerkou, aby mohla dostavat od firiem produkty zadarmo, lebo dnes je pre vela ludi cokolvek zadarmo dobré, aj ked je to nejaka nepotrebna vec...
na tych fotkach co tam mas, nemas vybielene zuby, nie su to bielené zuby. Uplne normalny odtien aj ked so snahou nejakeho zvyraznenia pomocou pouzitia tmaveho rúžu na pery ako protikladu. Mas tam take iste zuby ako na starsich fotkach na svojom blogu...Sorry, never to ako urazku, ale taka je realita, toto nie je pasta na bielenie zubov... Pasty zuby bohuzial vybielit nedokazu, kedze pasty su urcene na cistenie zubov, ale urcite nie na bielenie. A uz vobec nie prirodne pasty...tieto prirodne pasty, ako tá v tvojej "recenzii", neobsahuju ziadne latky, ktore by dokazali zuby bielit.

Patta

Slachva - ale neodpovedala si...kde sa nachadza tvoja recenzie medzi recenziami overenych zakaznikov? Ak sa tam nenachadza, znamena to, ze si ich teda nemala a ze klames... ako mozem sebe robit reklamu, ked som zakaznik??? Ak si mala nejake lacne fejky z aliexpressu, tak sa necudujm ze nebol efekt bohvieaky, ale ak si mala original, ukaz prosim cislo objednavky a ja si dam tu namahu a opytam sa predajcu ci si ich fakt mala, lebo toto mi fakt nejako nesedi...tie pasiky pomahaju kazdemu, este som nepocula zeby niekomu nezaucinkovali. Nechcem sa s tebou hadat, budme korektni, ukaz kde je tvoja recenzia medzi overenymi zakaznikmi alebo daj cislo objednavky nech si to overime... ak nie, tak klames...:)))

mamulienkamonca

to by som nemohla ani ja @mimia..neviem si to taktiez predstavit..aj ked moj bratranec je zubar ale jeho od malicka zaujimali zuby a nerobilo mu to problem ani chodit k zubarke..to sa o mne ani povedat neda..robila som vsetko preto aby som tam chodit nemusela..oki a drzim palec aby si sa dobre rozhodla:-)

FromLenka

Ahoj u mňa na blog som spracovala príspevok ako na biele zuby a žiarivý úsmev: -odkaz odstránený-
Ak sa ti páči môj blog nájdeš ma aj na FB: www.facebook.com

Mimia

mamulienkamonca:...no inak fakt, keby sme boli zubárky, tak teraz veľa zarábame:-D:-D...ale neviem si to predstaviť...nemohla by som sa špárať cudzím ľudom v ústach, príde mi to hnusné:-/:-/...ty by si to dokázala?...jasné, ďakujem za informáciu...skúsim popozerať na internete ešte niečo a potom sa rozhodnem...