prosim radu

amika

presne ako hovori mate 59,na zaciatku schudnutia musis zmenit stravovacie navyky. jedz 5 krat denne,pekne si to rozdel na cely den aj na vecer. kardio cvicenia su v podstate najrychlejsie sposoby chudnutia,ale i velmi namahave. budes ti to rapidne uberat z cm,na vahu teraz kasli dolezite su cm.
3 krat do tyzdna kardio a 1 krat posilka by ti mali prospiet,pretoze pri chudnuti ochabuje svalstvo a to treba neustale spevnovat. drzim palce ,toto som ti opisala vlastne moj zivotny styl,ktory vediem uz rok a pol,som odvtedy zdrava,stihla a mam radost zo zivota. podarilo sa mi z velkosti L na S :-)

mate59

Na bežiacom páse nie je až tak jednoduché behať ako sa zdá,myslel som vonku.Cviky na fitlopte nájdeš na nete.A orbitrek je lepší ako rotoped.

0vecka

hmm daj si trikrat tyzdenne aerobne cvicenie napr orbitrek ten je naj ale moze byt aj ine stepper stacionarny bike a skus rovnakou zatazou makat 45minut v kuse popripade to aj striedaj lebo je to strasna nuda no a po nejakom case si mozes kupit aj jontovy napoj alebo L-carnitin popripade si merat pulz podla tabuliek...

lenyx

:) a na fitlopte ake cviky?alebo niečo take :) a kebyže pojdem do posilnovne a behala by som vkuse na tom bežacom páse?

mate59

v posilke sa platí a nie málo, a os. tréner je drahá vec, preto som myslel to behanie skús najprv, alebo si kúp rotoped.Pokial výdaj energie bude vyšší ako príjem, váha ti pojde dole aj ked budeš behať v paneláku hore dolu po schodoch.Alebo s fitloptou,Pilates podľa CD-čka a nie je to tak fin. náročné.Beh je najprirodzenejší pohyb výborný na všetko.

lenyx

:) no ano ale mi tu kde byvam mame taku posilnovnu kde si za všetko hromadne cvakaju :) proste som chcela vediet iba že ked začnem chodiť do posilnovne čím mám začať a tak podobne :) ale dakujem

mate59

Navštív posilovňu, tam ti presne všetko vysvetlia,uvedú.Ak chceš schudnúť,začni správnym stravovaním a napr. na začiatok svižnou chôdzou, potom jogging, behanie.Nič to nestojí a zistíš, akú máš pevnú vôľu.Ako dlho vydržíš a váha pôjde dolu.