vypadavajuce mihalnice

milli11

A co ten odlicovac od Nivey s 2-tym efektom? Vraj odlicuje aj osetruje riasy. Ja sa sice velmi nemalujem, ale pravidelne si nim kazdy tyzden (ak odstranujem make-up samozrejme castejsie) pretriem mihalnice a zda sa mi, ze pomaha.

Micicika

Problém s mihalnicami mám aj ja. Mám ich tiež akési riedke a vypadávajú mi. Až mi vidieť také medzierky. Dorastú mi do pôvodného stavu? Hlavne sa bojím, aby rástli v správnom smere!

purblanka

vieš čo moja,nedá sa kúpiť v drogérii,ani v lekárni,ja som ho zháňala.A nakoniec som si ho objednala cez net.Daj si do googla ric.olej.

purblanka

aj ja mam veľmi riedke,strašne mi padajú,nechápem prečo,inak vlasy mám také husté......asi je to v genetike.:(

purblanka

ja som ho objednala tu na nete-.A potom ak máš suchú špirálu,tak si umy tú kefku,a jemne a opatrne si natieraj mihalnice,ale pozor na očká,Nesmie sa ti tam dostať vúbec ten olejček.Maj vždy po ruke vatu.

purblanka

sú tu odpovede na túto tému.Myslím,že ricínový olej podporuje rast,ale treba s ním naraba%t opatrne,aby nevošiel do očka.

myšička

na mihalnice neni moc kozmetiky je iba vyživujuca priesvitna špirala na podporu rastu mihalnic. Opytaj sa v obdhode s kozmetikou na nu.