Vedomostná úroveň sestier

zuzipuzi

nikushka

tak to si ma potešila, mám tam ísť každú chvíľu a mám veľké obavy, čo tam bude, hoc som už bola kade-kde v nemocnici. čo tam vlastne s pacientom robia?

jajkafr

nedá sa to hodnotiť globálne... rovnako ako aj v škole sú lepší a horší žiaci, každá sestra je iná, niektorá je lepšia v psychickej podpore pacienta, iná má zas perfektnú techniku odberu krvi, ďalšia má schopnosť perfektne poučiť pacienta... na každom oddelení sa nájdu sestry, ktoré majú vedomosti a zručností viac a naopak aj sestry, ktorým tie vedomosti a zručnosti tak trošku chýbajú, ale všetci sme len ľudia a nikto nepadol z neba učený... samozrejme, že ten základ by mala vedieť každá sestra

gardenia

Dobrý večer, ja som sa nachodila po nemocniciach až-až, aj moje deti a manžel. Ja som po diagnostikovaní zhubného nádoru v prsníku bola operovaná, ležala som v nemocnici asi 5 dní, potom chemoterapia, ožarovanie, kontroly, rôzne vyšetrenia a musím povedať, že vždy som bola spokojná s prístupom lekárov, aj sestričiek - hlavne ich. Vysoká odbornosť, kvalitná práca, ochota, milota, na sestričky a lekárov v Nemocnici s poliklinikou v Prešove nedám dopustiť.