Nokia 5530

smejo4ja

Tak teda HELP nakujem veľmi pekne a nevieš koľko taká nokia 5530 by mohla stát? lebo tuto nokiu fest chcem a tu nokiu čo si mi popísal 5800 je taká istá ako nokia 5530 tak to ma teší že viem aká je

Help

mobilne-telefony.heureka.sk

Nokia 5800 Xpress Music je výnimočný hudobné a zábavné zariadenia, ktoré bude mať dotykové užívateľské rozhranie k širokému segmentu spotrebiteľov, indickej, rovnako ako poskytovať im novšie & lepší spôsob, ako náročnú hudbu. Prístroj spolu s ponukou rôznych vstupných metód vrátane virtuálna alfanumerická klávesnica, virtuálna počítačová klávesnica QWERTY-štýl, má aj pero stylus a pre naozajstných hudobných nadšencov trsátko.

Nokia 5800 XpressMusic je hudobný a zábavné zariadenia dopĺňa dotykové rozhranie. S využitím technológie dotykovej obrazovky, Nokia 5800 XpressMusic zavádza 'Media Bar', šikovné rozbalovacie menu, ktoré poskytuje priamy prístup k hudbe a zábave vrátane obľúbených skladieb, videá a fotografie. Media Bar ponúka aj priamy odkaz na web a on-line zdieľanie.

Nokia 5800 XpressMusic ponúka všetky hudobné náležitosti, vrátane grafický ekvalizér, 8 GB pamäte pre až 6000 skladieb a podporu všetkých hlavných digitálnych hudobných formátov a 3,5 mm jack. Built-in surround stereo reproduktory ponúkajú priemyslu najsilnejší zvuk. Inovatívny 'Kontakty Bar' umožňuje zákazníkom vyzdvihnúť štyri obľúbené kontakty na svojej domovskej-obrazovku a prostredníctvom jediným dotykom, sledovať digitálnu históriu nedávnych textových správ, e-mailov, telefónnych záznamov, fotografií a aktualizácií blogu.

Na štarte sa Nokia tiež oznámila plánované spustenie beta verzie Nokia Music Store a jeho tie-up s radom medzinárodných a indickej hudby indickej spoločnosti, dáva spotrebiteľom možnosť spoznať a vychutnať svoju obľúbenú hudbu zo stoviek regionálnych a štítky ľudovej hudby.