Operacia uzdicky

Príspevok v téme: Operacia uzdicky
Tony_Montana

Zdravim, mam zuzenu uzdicku a 2.Maraca ma caka operacia, absolvovali ste ju niekto?Podstupujem ju v celkovej anasteze, chcem sa len spytat, ci neviete ake su pooperacne bolesti pripadne, ci clovek potom vobec moze chodit? :)Stvrteho uz nastupujem do prace, tak len pre info ako velmi DOLE budem :)

Vdaka!

Adam znalec

Ahoj, kedze sa tu podobne otazky casto opakuju, prikladam podrobny clanok o deformaciach a poruchach uzdicky spolu s metodami liecby a osetrenia.. Clanok tu -- -odkaz odstránený-

Anonymko.....

Som cca 9 hodin po zakroku, už lezim doma v posteli, najhoršia je tá injekcia, bolí to asi tak ako keď vám pichne zubár injekciu do ďasna, nič strašne :)

martin001

Mam otazocku mam 30 rokov. A ja mam zuzenu uzdicku,uz len pocut ze mam ist k lekarovi z niecim takym mam strach a hanbu. Ale chcem vediet da sa to aj priamo a ambulancii na pockanie jak sa povie.

georgeo

Zdravim vsetkych. Mam otazku. Bolest na zaludi, tam ako je uzdicka pri rychlejsom vnikani do partnerky je normalna? Vzdy ked idem s partnerkou sa milovat, tak musim opatrne a pomaly do nej vnikat, lebo mam bolesti. Ked uz je vsetko cely dnu, tak je to o.k. No ta cesta dnu je fakt bolestiva. Pripada mi to, ako keby uzdicka nepusti predkozku dalej sa zvliect. Dakujem za odpoved.

rodrigo

pred dvoma dnami som podstupil frenuloplastiku,cize odstranenie uzdicky... neviem o com tu vsetci pisete a strasite chlapov co ich to caka!!! alebo neviem aky mesiari vam to robili... jedine co na tom boli je injekcia a potom dva rezy. nic co by sa nedalo zvladnut!!! verte mi...!!! pred tym nez som nato isiel som bol po vasich prispevkoch posrany! a zbytocne!!! hoji sa to keasne! nicoho sa chlapy nebojte,hlavu hore!!!

tebilko

Noo ja som dva dni po/kratka uzdicka/ ,lokalne,cca 20 minut strachu,ale urcite nie bolesti.-) pichne trosku len injekcia,takze nevahajte fakt,je to pinkacka.-))

Martin012

Zdravím, tak ja som momentálne 5 dní po zákroku, nevyzerá to už ani tak zle ako to bolo deň po tom, akurát tie podliatiny ( alebo neviem ako sa to v odbornej teminológii povie ) sú na spodnej strane. Operácia prebiehala v lokálnom umrtvení, najhoršie na tom sú injekcie, ale samozrejme nič, čo sa nedá vydržať. Samotné to trvalo cca. 20 min. avšak vtedy je čas dosť relatívny pojem, tak neviem presne. Dnes sa idem aj umyť, keďže mi bolo povedané, že až po 5. dňoch si to môžem začať močiť, tak verím, že čoskoro budem znova funkčný. Samozrejme odporúčam to ľudom trpiacim týmto problémom.