Vyšetrenie ciev kto ho robi?

macana

Chcela by som sa spýtať, ktoré pracovisko v Blave vykonáva angiograf. vyšetrenie mozgu, koľko je čakacia doba a ako sa tam dostať - lístok od obvodného alebo odborného lekára? Ďakujem

macana

Chcela by som sa opýtať, na ktorej klinike v Blave robia angiograf. vyš. mozgu, koľko je čakacia doba a akou cestou sa tam dostať - lístok od obvodného alebo odborného lekára?

radana

Synovi robili toto vysetrenie kvoli epilepsii,pretoze sa nevedelo prist na pricinu zachvatov,tak jedna z moznosti,co mu "mohlo" byt,bolo zuzenie ciev,co sa vsak nastastie nepotvrdilo.Toto zuzenie ciev sa da operativne riesit..

bubinko83

radana dakujem za odpoved.Popytam sa obvodnej na to.A syn mal ake problemy ? KEd sa rozhodli pre taketo vyšetrenie?

radana

Synovi robili angiografiu dva krat.Raz v Kosiciach a druhy krat v Bratislave.Po obidva razy bol uspaty,v Kosiciach mu zavadzali kanylu cez krk a v Blave zo stehna.Bolo tam podozrenie,ze ma zuzene cievy,avsak toto sa nepotvrdilo.V Kosiciach mu toto vysetrenie urobili tak perfektne,ze ho nejak zle vytocili a na snimkoch nebolo nic poriadne vidiet,tak mu toto vysetrenie museli v Blave znova zopakovat :(((( V Bratislave som sa mohla cez sklo pozerat,ako mu toto vysetrenie robia a pekne bolo na monitore vidiet,ako su cievy prechodne,ako sa kontrastna latka vsade pekne dostavala...Neviem,ci uz je aj nejaky novy sposob angiografie,skus sa popytat svojej lekarky..

radana

Angiografiu ti obvodak urcite neurobi.Odporuci ta do nemocnice a tam ju robia v celkovej narkoze-aspon teda mojmu synovi ju tak robili.Pustili mu do ciev cez kanylu kontrastnu latku a zistovali priechodnost ciev.