fitness

Zuzanas 1

Mirka,ty ked poctivo odcvičiš nohy maš v nich napumpovanu krv a tym kardiom na konci ju všetku s toho svalstva vytrasieš.A ak ich fakt odbre odcvičiš tak pochybujem že ešte vladzeš nejaky bicykel.

Zuzanas 1

Na začiatok si daj tak 10 min.bicykel.Potom si daj predkopávanie ale zakaždym si trošku pridaj váhu,zakopavanie,drepy,výpady,mrtvý ťah a nakoniec lýtka.Nakonci nôh si nedavaj už žiaden bicykel ani nič podobne len ich ponaťahuj

catheriinee

fitko prvykrat nevidim,skor by som chcela niaky taky plan na to brucho nohy a zadok že po kolko serii ake stroje..lebo ja sa vačšinou davam najpr 20min.pas ale steper potom niake stroje a zase ten steper..a tu v anglicku mi moc ten trener neporadi lebo všetko mu nerozumiem a stroje použivať viem si myslim

Zuzanas 1

Jednoznačne nikde si tak postavu nevyformuješ ako v posilovni.A centimetre niekde pôjdu dole a niekde hore.U mna išli hore najmä na nohach.A chudnuť som moc nechcela ale za 10 rokov som tam aj tak schudla 11 kíl.Cvičiť som chodila ale častejšie 5x týždenne.

Mirka023

Určite si zober trenera. Ak prvýkrat vidiš fitko, tak nebudeš vedieť cvičiť, nebudeš vedieť čo maš robiť, ako a kde a techniku už vôbec nie. Ja cvičim už dosť rokov a aj tak mi trener velmi pomohol. Sama si môžeš ubližiť.