Je pečienka zdrava?

Gima

Jasne, že je zdravá a s cibulkou. Opražená a mierne pridusená. Dôležitá je tiež príloha k pečienke, chlieb a kyslé uhorky. To ti lahšie pojde dole krkom. Odvážlivci siahnu po červenom víne.

hehehuh

ana bella ty viec co pises? ja som sa musel zasmiat. Ze tucna pecienka. HEHE. A este ze maso nieje zdrave to je len hlupy nazor razkych vegetarianov. Jasne ze tucne maso nieje zdrave vo velkej miere ale maso obsahuje vela bielkovin napr. take kuracie je zdrave. A cokolada naozaj si o nej nieco precitaj pravej kvalitnej cokolade sa hovori aj kralovna zdravia ak nevies. Cokolady +- 70% su aj dobrou prevenciou infarktu. Samozrejme aj cokolada v miere ale je velmy zdrava protistresova a silne ontioxidacna!

Gerbil

ana_bella,
Prepáč, ale na tie dogmaticky hlúpe názory musím reagovať:

"maso vo vseobecnosti nie je zdrave". Akože - čo? Však, veď ani zelenina nie je vo všeobecnosti zdravá... (blbosť, silná irónia)

"je cokolada zdrava" No obyčajná neochutená čokoláda zdravá je...

ana_bella

ako si toto niekto mozemysliet no to jeuz fakt.. jasne ze nie. maso vo vseobecnosti nie je zdrave. nieto este mastna, tukova, plna kalorii pecienka. co bude dalej: je cokolada zdrava?

jajka001_

ked som bola decko, bola povazovana za zdravu- lebo obsahuje zelezo, teraz nie je - pretoze je to akoze filter,nezavisle od toho, uz mi nechuti - ako mnoho inych veci. ale myslim ze dobre je jest z kazdeho rozku trosku.