Bojim sa, ze zase priberiem

Príspevok v téme: Bojim sa, ze zase priberiem
ana ana lana

Nie som anorektička, teda pokial viem ale v minulosti som bola trošku pevnejšia... zhodila som celkom fajn ale potom som niekde našla prehanadla.. a teraz stale rano a večer jem tabletky, prehanadla a nemožem s tym prestať lebo mam strach že ak s tym úprestanem zase priberiem!
Viem nie je to zdrave ale ked už sa toho nemožem zbaviť... moc si tym ubližim? :(

ana ana lana

Dakujem vam baby... budem sa snažiť to čim skor obmedziť ( to už skušam ) a časom prestať uplne.. len nejde to zo dňa na deň :(

lulu81

preháňadlá i tabletky sú svinstvo. oboje som skúsila. a na obe si daj pozor. keď som ja bola na oddelení, bola tam jedna babenka, ktorá to s preháňadlami tak ďaleko, že ani chirurgovia jej nevedeli pomôcť ku stolici. a tabletky sú vhodné leda tak na tvorbu žalúdočných vredov. sama mám stým skúsenosti. tak ďaleko som "ešte" nebola, ale skončila som obrovských bolestiach žalúdočnej steny.

Buana

s prehanadlami som nemala skusenosti,ale na oddeleni boli kocky co hej a tie ked zacali normalne jest,kedze sa chceli dostat von z anorexie,alebo bulimie velmi trpeli,nefungovalo im travenie,mali zapchy aj niekolkodnove,tak ak ti mozem poradit velmi rychlo s tym prestan lebo si narobis strasne problemy,ak si si uz nenarobila.fakt to za tie bolesti nestoji podla mna,je to utrpenie,ked si dokasles travenie.

pytam sa

to moze byt aj bulimia

(a hlavne ze prva veta je ze nie si anorekticka ale v nicku mas aspon 6 krat spomenute slovicko "ana" ;)