Pukanie ucha či sánky

Príspevok v téme: Pukanie ucha či sánky
7VCH7

mám takyto problem...uz asi tyzden pri prehltani citim take pukanie bud je to v uchu alebo sanke(to neviem určit) ked si zyvnem tak je nachvilu vsetko v pohode ale potom sa to vrati..moze to byt tym ze som mal nadchu?ked lezim absolutne nič necitim ziadne praskanie nič vtedy je to uplne super...a ešte včera sa mi z ničoho nič stalo ze ked rozpravam tak mi akoby pukne pri lavom uchu ale to je už asi sánka..čo s tym?

mia128

otvaram opat diskusiu, vidim tu nejake prispevky z pred dvoch rokov, tak sa chcem spytat ako ste na tom po dvoch rokov.
Ja mam s pravou sankou problem uz asi tri roky, ale uz som sa naucila ako to ovladat.
V poslednych dnoch som si ale vsimla, ze mi zacalo tak jemne pukat zasa v druhej sanke, ale tentokrat je to klb pri uchu, nie je to bolestive. Je to to iste, co popisuje 7VCH7, ked dohovorim, tak mi tam tak jemne pukne a ked som sa chytila toho klbu tak som to aj citila, ako keby sa tak jemne pohol, ale nie je to pocit, ako by mi isla vyskocit sanka. S tymto som problem este nemala, ak ma niekto nejaku skusenost, dajte vediet.

haslerkaa

Bodynka, ešte som nebola.. Mala som termín k mojej zubárke, ale ochorela, tak som sa musela preobjednať. Najbližšie idem v polke júna, určite sa jej na to spýtam..
A ako si pochodila?

vika.a

Denzl: tak musia byt na svete aj skuseni ludia aby radili dalsiim :D ale tak ved zuvacka je podla mna aj logicka ze nie :)

vika.a

7VCH7...aj ja mam take problemy...presne to co tu opisujes sa mi zaclo staavat asi 3roky do zadu a odvtedy sa to vlecie staale :D no ako..teraz je to uz leckom okey ..ale ked som bola u stomatolooga tak mi povedal ze takuto vec ma 70% ludi len sa o tom velmi nehovorii...a poradil mi aby som si vsetko jedlo kraajala na male kuusocky a papala kasicky atd.:D ale inak to uz bdues mat do konca zivota ...teda tak mi to povedl dr. ..ale daa sa to dat uuplne na minimum..a hlavne nezuj zuvacky ! :)

bodynka

Haslerka ten doktorko sa vola Doc.Zajko, nie Zajac :DD
Ja uz mam snimku spravenu, ale vidno mi tam len zuby a nie klb tak som zvedava veru ze co z toho ....

bodynka

Haslerka teraz uz ani mne nezasekava ale odkedy sa raz zasekla, tiez ju zas neviem poriadne otvorit ani banan by som nedala normal do ust , neotvotrim ju tolko.Myslela som ze to prechadza ale niee. Pri zivani ju musim pridrzat , lebo to boli..
No netusim co mi spravia ale pisala som mejla tiez jednemu chirurgovy a pisal nieco o rehabilitacii...
No uvidim , 1.aprila by som do tej blavy chcela ist.

haslerkaa

Bodynka ďakujem za odpoveď. Skúsim to navrhnúť mojej zubárke, že nech ma k nemu pošle, ja to mám zase blízko :-)
Mne sa nezasekáva nejako na dlho(že na pár dní alebo tak), skôr nedokážem poriadne na doraz otvoriť ústa, zakusnúť atď. Napríklad jablko nedokážem zjesť, musím si ho nakrájať, lebo nedokážem zakusnúť, ten kĺb strašne pri tom trpí. A ten doktor mi ako pomôže? Existuje nejaký strojček, alebo bandáž na to, nevieš?

bodynka

6 dni som to mala zaseknute - nevedela som poriadne otvorit sanku a este mi tak zubar robil zub.. Ako napotvoru ked sa mi uz hento vybavuje sa to asi odseklo lebo uz usta otvorim ani to nepuka ale klb ma boli.