Prirodzená (nie umelá) krása

Príspevok v téme: Prirodzená (nie umelá) krása
broooks

Mám otázku. Prečo sa mužom pačia umelé ženy. Našpúlené ústa, veľké kozy, peroxidované vlasy, tigrované legíny, dlhé umelé pazúry, vysoké čižmy ...čo je na tom pekné?? pýtam sa? v poslednom čase, keď výjdem na ulicu stretávam viac a viac žien, ktoré sú,ako sa hovorí "na jedno kopyto"
Proste poniektoré do seba vrážajú strašne veľa a aj tak vyzerajú LACNO!!!
Nie som žiadna škrata,len ma udivuje, že (aj keď to bude znieť ako klišé) akosi sa pozabúda na SKUTOČNÚ PRIRODZENÚ ženskú krásu....

jingles

su typy mužov ktore kapanek nerozoznaju namalovanu a nenamalovanu babu ked to priam nebije do oči =) ale podla mna aj namalovana môže vyzerat prirodzene ako napr. ja =) len je to o tom čo všetko na seba človek nakyda treba vedieť tak decentne a potom ked sa človek občas aj troška skrášli tak to vyzerá normálne a nie že chodi nejaka zmachlena potom sa nenamaluje a vyzera jakeby bola chora =))))

cesnak

Vieš dnes je taká doba ,že tie úmelé ženy sa priam ponukajú a zvlašt podnikatelom,ktorí ich využijú a odhodia.Môj názor je že mi so svojou prírodnou krásou máme aj normalných mužov.Nie som proti mode,mám 46 rokou,obliekam sa moderné ale nie som umelá...a je mi tak fajn,aj mojej polovičke..netužim po prachačoch anecitim sa potom,ked má využiju ako handra..

zuzic

broooks neviem preco to tak je ale asi si potrebuju dokazovat ze sa na nich pozrie viac chlapov ako na jej kamosku:) ale nastastie su este muzi ktori ocenia skutocnu krasu.
najspravnejsi pristup ma diusik:))

beskyd

moja rec, neviem co na nich vidia. ale nakolko vacsina zien sa chce pacit co najvacsiemu poctu chlapov, nemaju problem zo seba spravit aj umelu figurinu, aj ked skor je to dane tym ze je vela firiem ktore predavaju rozne chemikalie a ma to bohovsky marketing takze to zeny beru tak, ze "ved my sa o seba starame" tak ako to kazu v reklame alebo v nejakom slepacom casopise. cim vacsie mesto, tym viac komercie a umelych zenskych. najvacsia sranda je v tom ze ti co zazili socializmus sa stazuju ze nikde nic nebolo, vsetci mali rovnake cvicky a oblecenie, auta a cojaviemco, dnes vyzeraju zenske rovnako umelo na sposob predstav marketingovych odbornikov, akurat celkom dobrovolne:)) co uz, ked raz niekto nema hrdost a nevazi si svoju krasu, inak to ani dopadnut nemoze a funguje to tak, ze definiciu krasy vymedzuje doba v ktorej zijeme a nie jednotlivci.

cajik

brooks mala zrejme pod prirodzenou krasou na mysli nie krasu "ako ma panboh stvoril", ale taku normalnu, bezne peknu zenu, ktora si nepotrebuje davat 5cm umele nechty, kreslit obocie na tenku ciarku, chodit do solarka a vytrcat sa v kratkych satockach.
ja by som tiez rada vedela preco je to tak brooks :D
jedno take dievca som videla na FB, ma povolene prezeranie fotiek, no ma tam pri niektorych 52 oznaceni ze sa to niekomu paci, ale podla mna to je grc..

sway

Mne sa tiez pacia viac zeny,ktore nepodstupili plastiku a so skraslovanim to neprehanaju.
A preco sa to muzom paci?Asi ma vacsina podobny vkus ako tie zeny,ktore popisujes.

sadruss

ty si netrhas obocie, nedepilujes nohy, podpazusie atd., nenosis makeup, nefarbis si vlasy , nenosis ruz? lebo aj to pre niekoho moze byt umela krasa a moze rozmyslat nad ty, preco sa to muzom paci na zenach:)

doubledog

predpokladam, ze prirodzenou krasou myslis vsetky sposoby skraslovania, ktore pouzivas ty osobne
a umelou tie, ktore pouzivaju ine zeny