liečenie oboch -kvasinky

Príspevok v téme: liečenie oboch -kvasinky
peťa01

chcela by som poznat Vas nazor na jeden problem, manželovi sa objavili na penise asi pred 4 mesiacmi cervene fliaciky a celkovo to vyzera ako ked sa rozmoci pokozka. isiel urologovi dal mu krem a poslal ho koznej, kozna odporucila aby som si dala spravit ja gynekolo.vysetrenie. Zistili mi kvasinky (zaujimavym sposobom so nemamla ziadne problemy) - neviem ci je prenosne...ale jedna sa mi hlavne o pristup mojej gynekologicky. Dala mi tabletku mycomax a candibene čipky, pytala som sa jej ze ci predpise nieco aj manzelovi a ona ze nie ona nevie co mu je a ona bude liecit len mna jeho nech lieci jeho doktorka. Tak isiel svojej koznej ta mu dala tu istu tabletku ako som mala ja a canesten krem. pouziva ho uz 1,5 tyzdna ale k ziadnej zmene zatial neprislo. sex zakazala a na kontrolu ma ist tak cca o mesiac. Myslite ze je toto normalne riesenie lekarov, ved jemu nerobili ani stery jedine odber krvy na pohlavne choroby. poradte mi mam vymenit gynekologa?

peťa01

tak si predstavte, manžel bol u kožnej nakoľko canesten neucinkoval, ziadal aby mu spravila ster jej odpoved bola nieco v tom zmysle, ze to nevie lebo je to moc suche a nebudu to kvasinky lebo v tom pripade by to bolo vlhke. Nechapem potom naco mu predpisala canesten asi len typovala.Vraj k nej patria len pohlavne choroby a toto nieje nakolko krvne vysledky boli negativne. dala mu znova masticku imacort, a ked nepomoze ma ist k urologovi. Zaujimave je ze prvy krat bol u urologa a ten ho poslal koznej. Lekari asi hraju ping pong....

jajka01

nech ide tvoj manžel za urologom, nech to riesi s nim aby zistili co to je hlavne na tom penise z coho to ma, a ci si ho nahodou nenakazila ( a ster sa da urobit specialnym vatovým tamponom, ktorý doktor posucha po danom mieste a posle na vystrenie do labaku- ked dokazu urobit ster z krcka maternice, či riťného otvoru tak aj z povrchu penisa)...jednoducho toto je podstatne v tom..odtial sa mozete odrazit a liecit to..inak je to tapanie v tme...a trpi aj vas sexualny zivot hlavne a ak je to rovnaka choroba u teba aj u neho tak zjednotit liecbu a to tak bud ti da lieky pre teba gynekologicka s tým ze tabletky podla jej udania budu aj pre neho, základ je nenechat sa odradit a vyriesiť to!!!! ved ide o vase zdravie a vas zdravy sexualny zivot a ten je na nezaplatenie!!!!

peťa01

jajka 01, s tvojim nazorom uplne suhlasim, zda sa mi trocha sialene ist na kontrolu tak o mesiac, som toho nazoru ze ak ma nieco ucinkovat tak by to malo hned a nie o mesiac. A k tym vysetreniem kozna povedala ze ona mu odtial zobrat ster nevie. Tak asi teraz sa budu par rokov skusat neake kremy snad nieco zaberie. Myslíš že gynekolog by vedel skor pomoct ako kožná? Ja uz fakt neviem na koho sa obratit.

jajka01

vymeniť..ak nie si spokojná s prístupom tak poriadne sa poinformovať a vymeniť...ak dvaja žijú pohlavne treba aby sa poriadne preliečili obaja inak sa z toho môže stať začarovaný kruch..ja som tiež pred pár rokmi chytila nejakú pliagu a ako som prišla k mojej doktorke predpísala tento krém ktorý uvádžas aj mne a aj tabletky nepamätam nazov ale boli modrobiele a nedala len mne ich ale aj mojmu priatelovi a pomohlo...viackrát sa to neopakovalo..az o mesiac na kontrolu??..neni to dajak dlho??..a tie fliaciky by mal hned zistit co to je, resp. trvat na tom, ved aj nam ženam robia rozne stery pre vylucenie kadečoho tak by sa mali venovat aj chlapovi, ved tu nejde len o zdravie chlapa ale aj ženy a my sme tam dole ooovela nachylnejsie...moj nazor