Leto 2007

tajana

silvias: z ostrovov som bola na Brači a Hvare, paráda, ešte som o cestovke TRGOTURS nepočula, ja chodím s Koalou, vždy som bola spokojná, kde sídli tá cestovka?

silvias

Tajana aj chorvátsko je super ja chodím na ostrov Krk je tam super krásne more aj pobrežie čistulinká voda a žiadne medúzy!!!V Taliansku je naopak veľa ´medúz a komárov tiež!!!Na chorvátsko odporúčam cestovnú kanceláriu TRGOTURS sú to profíci na Chorvatsku už 10.rokov chodím s nim a nikdy zatiaľ nesklamali!!

tajana

a čo tak Chorvátsko, pobrežie aj ostrovy sú krásne, bola som tam už viac krát vždy ma to nadchne, aj Plitvické jazerá sú úžasné, išla by som hneď

silvias

Brunuška sever je oveľa lepší ako juh a je bližšie a za pár hodín si na mieste!
Ja idem z Košíc večer a ráno som už na pláži a pri mori!!!
Aj ja sa už teším ale teraz je tam zima ale v Júli tam zasa idem a tešííímmm sa veľmi veľmi.Odporúčam všetkým ktorý ešte nenavštívili túto krásnu krajinu aby tam toto leto vycestovali.

brunuska

joooj dikes silvias-som rada ze si mi poradila-tak si ma nazhavila ze by som sla uz aj..len to este neni mozne- ale uz som pevne rozhodnuta ze pojdem.ano to som pocula praveze o juznych plazach- takze sever je lepsi?

silvias

Brunuška pláže sú krásne a pekné more aj ked niekedy ráno more vyplaví veľa medúz,ale inak je to v pohode!!!
Každé ráno chodia tam pracovníci čisťiť pláž a odpratávať špinu z pláži,ale sú potom pekné cez deň a neskutočne udržiavané aspoň na severe je to tak čím nišie ideš tým je to horšie!!!
Odporúčam ti tam ísť sa sama pozrieť a neobanuješ!!!!