jazva- odstranenie

Dada.

Aha tak to by ti mohli pomôcť nejakym zbrusovaním, Aj ja by som to riešila ak by som mala taky problém. Veľa šťastia.

klia

Nie ani jedno, ja ju mam praveze vhlbenu do pokozky, proste taka jamka, farba aj koza je rovnaka ako na celej tvari, jediny problem je ze ta jamka v istych uhloch svetla je dost vidno. Inak nic.

Dada.

Ak ju maš vystupenu taku keloidnu tak v pohode aspon ti ju zarovnaju s kožou ale ak maš taku bielu rovnu s kožou, to neviem či ti vybielia aby sa to prispôsobilo odtienu pokožky aby nebola vidno.

klia

Fuha, no to budem mat radsej jazvu ako flak :/ ja ju ani nemam hlboku, je to jazva co mam od dectva lebo som si neustale dookola roskrabovala chrastu. Chcela by som si ju aspon zjemnit, ale za cenu nejakeho flaku urcite nie. Ma este niekto skusenost? Pripadne niekto komu to uz robili?

Dada.

Nerobili mi to, ale čitala som o jazvach, že sa nikdy neda uplne odstraniť, iba vyhladiť zarovno kože a zjemniť. no nejaky fliačik tam vždy ostane.

klia

nie, ta lekarka mi povedala ze sa to robi na viac krat, asi na 3, podla hlbky jazvy, a ze sa to da uplne dohladka. Ze pri tmavsej preti moze byt problem, ale kedze ja mam svetlu plet tak by to malo byt v poriadku, nemal by tam byt po zakroku ziaden pigmentovy rozdiel. Tebe to robili? Alebo preco si myslis ze to nejde uplne? Mne by ani nevadilo nemat to uplne dohladka, stacilo by mi ju zjemnit a hlavne nech tam nieje vidno ziaden farebny ani iny rozdiel napr v lete pri opalovani.

Dada.

Povedali ti že jazva sa neda nikdy odstraniť uplne? Iba zjemniť? Koža kde bola jazva nikdy ebude vyzerať ako normalna koža.