Moja najlepšia kamarátka..

biopich

ste mlady je to podla mna len poblaznenie... este nevies ci je to chalan tvojich snov mozno vyzor je pekny ale mozno inak by ste si nesadli nikdy nevies...a myslim ze by si sa do toho nemala montovat. Keby si si s nim teraz zacala stratila by si kamosku a mozno by ta vasa "laska" vydrzala len par dni...

mate59

To nerob.Nechaj tomu voľný priebeh.Ak začneš v tom niečo podnikať,určite prídeš o najlepšiu kamarátku/a to by si asi nechcela/.A ak by si sa potom rozišla aj s chalanom snov,nebudeš mať nič.

zuzic

monci ono sa to uz neda takto povedat...teda aspon z mojej strany nie ked vas nepoznam...a myslim ze tu ti budu rady z netu zbytocne..musis sa rozhodnut v tvojom srdiecku. drzim palce

romanticka

Viem ako to boli,mala som kamarata,ktoreho som velmi dobre poznala,blo medzi nami nieco viac,dokazali sme sa stretnut o polnoci ak nas jedneho alebo druehho nieco trapilo,ale ked som mu povedala co citim,povedal mi,ze on nechce ziadny vztah,ze pre mna nie je dost dobry atd.Viem,ze to bolo len zdvorilostne.
O rok si nasiel priatelku a su spolu dodnes.

jajka001_

a preco si myslis, ze je chalan tvojich snov? ked to vie aj tvoja kamoska, zrejme si mala celkom konkretnu predstavu, aký má byť. ale ono to moze len tak vyzerat na prvy pohlad, vies, ked ho spoznas, moze byt uplne iny. a dalsia vec, ked ho ma tvoja kamoska, tak jej ho nechaj. ak sa k sebe nebudu hodit, rozidu sa.

romanticka

Ked si s nim rozumies,tak ho ber dalej ako kamarata a mozno neksor zistis,ze existuje niekto iny,kto Ti rozbucha srdiecko.Ja viem v takom veku,ma clovek pocit,ze len ten jeden je ten pravy a muz Tvojich snov.No nikdy nevies.
Bud s nim dalej kamaratka a ked bude vhodny cas,povedz mu alebo napis list,v ktorom vyjadris svoje pocity.