Vypadavanie vlasov

Príspevok v téme: Vypadavanie vlasov
jaja:)

mam 16 rokov, strasne mi padaju vlasy je to asi tak posledny mesiac dva...farbila som si predtym vlasy ale mi nepadali aj zehlicku som pouzivala a nevypadol mi ani jeden vlas...posledne co som si dala len sampo(nie trvalu farbu) tak mi zacali padat...ale strasne padaju stale ked potiahnem pozdlz vlasov ruku tak vytiahnem celu hrstku vlasov...zacinaju si zo mna robit srandu ze mam plesiny...moze to byt tym samponom ?
beriem starolar (vakciny) caltrate(vit doplnky vapnik a vit d) koli tomu ze mam malo vapnika
moze to byt nejakym z tych liekov ?

co mam robiiit poradte mii :(

profesorka

Jaja, moja znama ma skusenost so super pripravkom, ma hustejsie a pevnejsie vlasy, dokonca jej zacali vyrastat nove. Napis mi na mail, dam ti na nu kontakt.

Help

Začali ste pravidelne užívať nové lieky? Práve to by mohlo byť príčinou nadmerného vypadávania. Objavuje sa približne po troch mesiacoch užívania. Najčastešie ide o lieky na vysoký krvný tlak, trombózu, dnu a preventívne užívané prípravky proti malárii pred cestou do rizikových krajín. Na vlasy pôsobí aj ortuť a ostatné ťažké kovy, preto buďte opatrní najmä pri výbere plômb u zubára. Bojujete s nadváhou a držíte prísnu diétu? Tá sa na vlasoch veľmi skoro prejaví, najmä ak telu chýbajú vitamíny B6 a B12, C, E, minerály a aminokyseliny.

www.zzz.sk