styk s kondómom, antikoncepcia

anuška

myslím že antikoncepcia je predsa len lepšia a spolahlivejšia až na 99,9% kondomy len na 98% :D ... :) ceny antikoncepcie sa pohybuju od 8éčok za mesiac až po ejakých 20 ... to si musíš vybrať ty .. teraz je na trhu najnovšia antikoncepcia s prírodným ženským hormonom ... čiže temer žiadne vedlajšie učinky .... prvé 2mesiace sa budeš možno citiť inak ..ale to pri každej jednej antikoncepcii ... kontaktuj gynekologa ak si mala 15 možeš isť bez maminy :) ... gynekolog ti poradí najlepšie ..a spravý určite vyšetrenia .. nejaký ten nultrazvuk . nemusíš sa báť všetko bude ok .. antikoncepcia je fakt skvelá vec :-)

Deny000

Ja mam 17 rokov a HAK užívam preto lebo mam mensiu maternicu. A tak mozno zabijem svoje ,,dieta´´ ale dam moznost zit mojmu dietatu v buducnosti. Lebo ak by som HAK neuzivala teraz tak v buducnosti je velka pravdepodobnost potratov. Takze radsej teraz ako potom ked si budem chciet zalozit rodinu.

niekto

aby sm bol konkretny kondom ma pearlov index ( pravdepodobnost otehotnenia za rok 2-15% to znamena ze za rok budu 2/100 zien tehotnych ( pri idealnom uzivani )
cize je velmi nepravdepodobne ze by si otehotnela aj kebyze mas prave plodne dni

niekto

je ale je to velmi nepravdepodobne

hak je svinstvo vacsina bab nema problemi alebo niesu zjavne

ktym vaznejsim patri trombofilia cize zvysena zrazanlivost krvy co moze mat zanasledok mrtvicu alebo trombozu srdcovo cievne ochorenia /infarkt , je preukazane ze hak zvysuje pravdepodobnost rakoviny ,neplodnost, a este moze dojst k "mini potratu " alebo ako si to nazves:
antikoncepcia ucinkuje 3 ma sposobmi a to
zabranuje ovulacii
zahustuje hlien cize brani spermiam aby sa dostali k miestu urcenia
ak nahodou dojde k oplodneniu brani zahniezdeniu cize oplodnene vajicko sa vyluci

k tym menej zavaznym a aj castejsim patria npr kvasiny respektive hak ovplivnuje ph v pochve a tym znizuje obrany schopnost tela proti infekcii ,znizena chut na sex ,

s tych pozitivnych
teda antikoncepcny uucinok , kontrola nad menzesom , znizenie bolesti /zmiernenie menzesu , zvacsanie prs ( pokial viem len docasne ) , cistejsia plet (alebo aj nie -> niekde v tych linkoch dole prispela baba ktorej sa zhorsila niekolko nasobne a okrem toho jej vypadali vlasi )
...

vacsina vab ale nema problemi

www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

citat niekto to napisal na toto forum neviem kto :
Pravda o takzvanej antikoncepcii - zamlčované zabíjanie

Prečo o takzvanej?

Pretože tento názov (rozumej \\\"antikoncepčné prostriedky\\\") nie je presný. Skrýva potenciálnu možnosť skorého abortívneho účinku. Tento účinok sa objavuje zvlášť pri užívaní menších dávok hormónov, ktoré nestačia na skutočné zablokovanie ovulácie. Ale aj v prípade užívania dosť vysokých dávok hormónov v dvojzložkových preparátoch nemusí ovuláciu potlačiť počas prvých 7-14 dní na začiatku užívania alebo po dlhšej prestávke v užívaní. Ich účinok môže obmedziť aj súčasné užívanie niektorých liekov (ampicilín, rifampicín, grizeofulvín, lieky

proti cukrovke, epilepsii a na spanie) alebo alkoholu a tiež v prípade zvracania, hnačky alebo predĺženia odstupu v dávkovaní. Dieťa počaté v tomto prípade zvyčajne zomiera v 7. - 8. dni života. Pokiaľ totiž nedôjde k jeho zahniezdeniu vo výstelke maternice, zahynie po spotrebovaní vlastných zásob živín. Tzv. hormonálne antikoncepčné prípravky vedľa antikoncepčného účinku (blokovania ovulácie a zmenšenia priepustnosti hlienu

krčka maternice pre spermie) spôsobujú zmeny maternicovej sliznice, ktoré znemožňujú uhniezdenie počatého dieťaťa. Okrem toho negatívne pôsobí na jeho rozvoj a putovanie vo vajíčkovode pred zahniezdením. Preto žena, ktorá užíva tzv. hormonálnu antikoncepciu, si nikdy nemôže byť istá, či v danom cykle nespôsobila smrť svojho týždňového počatého dieťaťa.

Z rozhovoru Eweliny Igańskej s dr. Zbigniewem Szymańskim, endokrinológom, mimoriadnym profesorom

Univerzity kardinála Stefana Wyszyńského vo Varšave.

Nasz Dziennik, 17.3.2003

www.lpp.sk

ja sa chranim tymto
www.sexus.cz
je to neskodne ako pre zenu tak pre muza ked to skombinujes napr s prerus. sulozou alebo kondomom je to statisticky ucinejsie ako hak
akurat je to piplacka

aluska1

ked sa neptretrhne tak je to ok

hak ma dost neziaducich ucinkov, je tu vela takych tem, skus pohladat v archive
cena pribl od 10eur do 50 eur na tri mesiace