Potrhana koza na bruchu

sun08

Tie detske olejceky ucinkuju len ako prevencia proti striam,napr,ja som pri 2tehotenstvach denne olejovala brusko.Nemam ani jednu striu.
btw....to znie otrasne ked to volas potrhana koza:o)

bubulka44

počula som, že sa dávajú na strie aj detské olejčeky. Skúšali ste ich? Pomohli vám? A aká značka je najúčinejšia?

aneti7

no ale to môžeš mať aj z cvičenia...keď moc rýchlo začneš naberať svalstvo tiež môžeš popraskať...a ten olejček mi pomohol asi len v tom, že to zbledlo

ujo

aha chapem... no či tal som teraz že sa to da laserom... vieš planoval som vyrysovať brucho na leto bo ja cvičim už par rokov... a teraz toto.. nech to stoji čo to stoji za kazdu cenu to chcem dať preč... a ten olejček ti pomohol vtom že sa zmenšili alebo že obeleli??

aneti7

no mne sa spravili ešte v puberte a to všade...na prsiach, stehnách aj zadku...vtedy boli červené a potom postupne zbledli...mám ich už asi 8 rokov a je ich vidno omnoho menej ale stále sú tam a stále aj budú...s tým sa treba naučiť žiť...aspoň teda ja som ešte nepočula o žiadnom prípravku čo by ich naozaj dokázal odstrániť...ale keď som ich mala čerstvé tak som na to používala taký detský olej...asi najlacnejší v takej komunistickej, sklenenej, hranatej fľaške...taký modrý a na obale je decko...a ten mi trocha pomohol

aneti7

tomu sa hovorí strije...a zmiznúť nezmiznú nikdy...teraz ich máš asi červené ale časom zblednú a budú biele...ja ich mám už veľmi dlho a teraz keď zbledli tak ich v zime takmer vôbec nevidno a v lete keď sa opálim tak hej...ale s tým nič nenarobíš.