zúženie sáry na čižme - okres Topoľčany

Príspevok v téme: zúženie sáry na čižme - okres Topoľčany
jancecka

Ahojte, kúpila som si úžasné čižmy avšak sú mi široké na lýtku, preto ich nemôžem nosiť na holú nohu, len na nohavicu. Chcela by som sa spýtať, že či sa to dá a kto by mi to vedel zúžiť? aj krajčírka? či len obuvník? Nepoznáte niekoho takého v okrese Topoľčany? čižmy nie sú z pravej kože, sú mäkké, sú od číňancov :D neviem aký používajú oni materiál no určite to má od kože ďaleko :-) Ďakujem za každú odpoveď

beb

Ahoj, ja si musím dávať zužovať takmer všetky čižmy. Robili mi to v oprave obuvi, ale asi boli z kože, takže neviem, ako by sa zachoval iný materiál. Musíš sa spýtať priamo na mieste.

jancecka

hm, ale ja ich za sezónu nezničím,lebo nemám len tieto jedny. Tieto sú dosť vysoké, čiže sú príležitostné a sú super k sukni, nie k nohaviciam a odstávajú dosť veru. Myslíš že by to stálo veľa? len zúžiť čižmu? Veď použijú len niť, nič tam používať nebudú D:

mellinda

O takej sluzbe som este nepocula, ale ked ich mas od cinancov, predpokladam, ze len samotna "oprava" by ta vysla viac, nez stali samotne cizmy :). A zase ked ti aj trochu odstavaju od nohy, podla mna to az taka katastrofa nie je. Naopak, je fajn, ze sa daju nosit aj na nohavice. Navyse ak ti maju vydrzat len jednu sezonu, co taketo vyrobky zvyknu, neoplati sa do toho az tak investovat.

jancecka

prosím poraďte mi nejakého dobrého obuvníka :D trebárs aj online, pošlem čižmy poštou a on mi ich pošle zase späť upravené :D také nič neexistuje? to sa nikto nestretol s týmto problémom?