Prosba o podpis

Príspevok v téme: Prosba o podpis
cora73

Iniciatíva pre uvedomenie si rizík očkovania podla na vládnom Portáli právnych predpisov hromadnú pripomienku k vyhláške Ministerstva zdravotníctva Slovenskej republiky, ktorou sa mení a dopĺňa vyhláška Ministerstva zdravotníctva Slovenskej republiky č. 585/2008 Z. z., ktorou sa ustanovujú podrobnosti o prevencii a kontrole prenosných ochorení:
lt.justice.gov.sk Žiaľ pri ukladaní systém zrušil zalomenia riadkov. Pripomienka sa nedá zrušiť a vytvorenie novej by vyvolalo zmätok. K tejto správe sú preto priložená je sú pripomienky so zalomenými riadkami.

Aby sa pripomienka stála zásadnou, čím by sa predkladateľ ňou musel zaoberať, potrebujeme aspoň 500 podporujúcich do 18. marca. Ak chcete pripomienku podporiť, postupujte nasledujúcim spôsobom:
# V prehliadači otvorte túto adresu, na ktorej môžete prezrieť pripomienku:
lt.justice.gov.sk
# Na ľavej strane kliknite na voľbu Registrácia.
# Registrujte sa (treba vybrať meno a heslo a zadať e-mail adresu).
# Prihláste sa prostredníctvom polí na zadanie mena a hesla umiestnených tiež na ľavej strane.
# Kliknite na voľbu Môj profil a nastavenia (tiež na ľavej strane). Zadajte požadované osobné údaje, aby Vám systém dovolil podporiť pripomienku (rok narodenia, profesia a dosiahnuté vzdelanie nie sú povinné; legislatívne oblasti nemusíte vyznačovať).
# Znovu aktivujte adresu z bodu 1.
# Kliknite na tlačidlo Podporiť, ktoré nájdete na spodku stránky.
Pripomienku môže podporiť hocikto. Túto správu môžete posielať ďalej.

Ďakujeme za podporu.