Lubi aj ked podvadza?

A-Z

Smutka,
ano, zivot je komplikovany, niekedy zamiesa karty tak, ako sme vobec necakali. A veci nie su len cierne a biele... To, myslim, vie vacsina z nas.
Ale ani situacia, ktora je opisana v tejto teme, akysi trojuholnik, este nedava patent na rozum. Orezit takuto situaciu tiez nedava patent na rozum a dovod mysliet si "tak, a teraz uz viem zit..." Prave naopak, ten, kto sa do takejto situacii nedostane, resp. vie si s nou poradit ma dovod si mysliet, ako ty pises "ze vsetko vie, vsetko videl, vsetko zazil... a vsetko zvladne."

smutka

Zivot je obcas zamotany viac ako by sme chceli. Kto tym nepresiel nepochopi, skoda vysvetlovat si myslim. Je jedna vec tu diskutovat o tom co je moralne a co nie a druha vec je zit. Ten kto nikdy nemusel celit podobnej situacii si mysli, ze vsetko vie, vsetko videl, vsetko zazil... a vsetko zvladne.

ivana45

Myslim, ze vas moze "lubit" obidve. Neprijemneee...Minimalne jedna z vas s nim straca cas, mozno obidve. Mozno je to hajzlik, ktory si zivot vyskladal z pozitiv dvoch (alebo viacerych) bab a nehodla sa chlapsky postavit zoci-voci situacii a rozhodnut sa. Skodi vam to obom, dievcata.

uhlie

Musis to brat zase tak, ze keby nesiel za inou, lebo mu to ona nedovoli, tak by ona sposobovala bolest jemu. Ak zena muza naozaj miluje, tak mu nebude branit v tom, aby ju podviedol, aby ho to nebolelo.