Gynekologicka

Príspevok v téme: Gynekologicka
mona Liza

prisla som ku gynekologicke s tym ze by som chcela vyskusat inu antikoncepciu a ona zacala byt na mna drza aby som nevymyslala ze ona mi predpise inu natikoncepciu a vrati sa mi akne ktore mi vyvolaju ine hormony z inej atikoncepcie...lenze ja som chcela vyskusat inu a ona ma razantne odmietla ze nato nemam ani pomysliet nemam ziadne vazne zravotne problemy tak nevidim stale kde je problem preco mi ju nemohla predpisat stalo sa to uz nikedy aj vam?

swistica

chyba komunikacie, ona ti to mala vysvetlit rozumnejsie, a ty si jej mala uviest rozumne dovody preco chces zmenit (problemy, cena, ...) a nie iba bez dovodne pozadovat zmenu.

aluska1

v zasade plati, ze pokym s antikoncepciou nemas problem, nemas ju menit
mala pravdu, mozu sa ti prejavit neziaduce ucinky, potom by si ju musela zas zmenit, tvoje hormony by boli v prdeli

neviem preco si myslis ze ti chce zle

esty

neboj sa , ty maš právo zmeniť lekára, bez vysvetlenia. myslim, že kartu ti vyda sestrička, lekarka ani nemusí vedieť. nedaj sa odbyť

mona Liza

ved ja ju aj chcem vimenit len sa obavam si ist k nej aj pre kartu aby mi ju aj vydala =D podla mna clovek sa nema bat svojho doktora ale ma si s nim rozumiet

esty

z jednej strany možno mala pravdu, ak ti sadla a nemaš s tou antikoncepciou žiaden problem tak to je dobre, su aj také čo nemôžu a musia to riešiť inač. Ale správanie doktora k pacientky či už je mladší od nej sa nepripúšťa. Ja by som nemala viac chuť ísť k takej doktorke a vymenila by som ju.