ultrazvuková liposukcia

megy0071

Ahoj purblanka.Daj si
www.liposukciabezskalpela.sk
malo by ti to načítať.Ja som prví krát bola v sobotu o 15h a po mne išla ešte ďalšia klientka,to bolo 17h,tak to robia aj po obede a cez víkendy.Teda aspoň tu v Žiline.Ďalšiu procedúru mám 30.3.,ďalšiu 14.4...končím v máji,asi tak každé dva týždne a trvá to zhruba 2,5h.No ak máš o to záujem,tak si švihni,lebo to majú už dosť plné.Dajú sa dohodnúť termíny aké tebe vyhovujú.

purblanka

ahoj megi-zaujala ma táto téma-a rada by som vedela,ak by som sa objednala v akom čase to robia a ako často.Ja neviem či by mi to šéfka dovolila zobrat dovolenku a odíst-máme stale vela práce,neviem či by mi čas dovolil to absolvovat.Inak som tu stranku neotvorila.nemohla by si mi to skopirovat a poslať?

jancecka

keby som si chcela dať touto metódou odstrániť "druhú bradu" koľko by ma to vyšlo? Zmizne mi to na jednom sedení, či treba ich viac? A kde najbližšie sa k tomu dostanem, ak som od Topoľčian? Ďakujem za odpovede :-)

megy0071

Charlott.Bola som v Žiline.Prístup,jednanie,poradenie ohľadom stravovania a celá procedúra na mňa spravila dobrý dojem.To pískanie som vnímala iba minútu,možno ani to nie.Urobila som chybu,že som sa nepomerala ked som tam išla,tak toto neviem(špek tam je),ale ona ma merala,tak ked pôjdem na budúci týždeň budem vediet.Keby som písala či áno,alebo nie,tak by som klamala.Tie špeky len tou liposukciou nezmiznú.Chcem dodržat ohľadom stravovania čo mi poradili,tak uvidíme.No ked ubudnú dáke centimetre budem veľmi rada.Uvidíme...povedal slepí:-))