Ľaliová masť na akne?

Dilaila

Sucha a supinata plet je normalna, po case to ustupi. Skus to skombinovat napr. tak, ze na vecer pouzijes skinoren a na den krem od Avene-Cleanance (maju aj specialny pri akne-terapii) ten plet ukludni a nebude sa supit.

Ľaliová masť

dakujem za rady..taktiež niečo vyskušam..z garnier pur active mám čistiace gel a zdá s ami dobrý..tak si dokupim niejak ostatne vecičky k tomu:))

halabala

s laliovou mastou nemam skusenost ani som o tom nepocula. mne kamaratka poradila gafrovu mast s ichtamolom, je taka hneda a trochu aj zapacha, ale ked nikam nejdete alebo na noc ked si ju date tak to nevadi..dost vytahuje hnis z vyrazok..a nie je ani draha mozno nejakych 50sk + -

Nefilim

Ja mám tiež problematickú pleť a tiež som mala nejaké tie veci od kožnej, ale dopadlo to tak, že mi to na istý čas zabralo a potom to bolo ako predtým, pleť si zvykla....:-( A to nevravím o takom dosť ťažkom stupni akné, takom podkožnom, alebo ako by som to nazvala, kým mi to prešlo, tak ubehli aj dva týždne... Ale už s tým problémy nemám:-):-):-) Tak sa podelím so svojou radou, čo mne zabralo:-)
Takže idem na to:
1. Nerýpať do toho, ked už k tomu príde, tak s vreckovkou, bo inak sa to bude šíriť dalej po tvári (vlastná skúsenosť)
2.Cistiť, čistiť, čistiť a ešte raz čistiť. Nájdite si dobrú kozmetiku, ja som toho vyskúšala viac než dosť, kým som ju našla - Clean and clear, AB, Ryor, Balea a iné, ale tie sú len na takú pleť, že mám vyrážku raz za so rokov:-)Nakoniec mi pomohla a pomáha Garnier Pure Active - čistiaca pena, pleťová voda a krém a maska so zinkom. Tiež používam peeling a na čierne bodky na nose náplaste, osvedčili sa mi tie od Balea, mala som aj od Nivey, ale tie nezabrali tak ako Balea:-) Garnir Pure Active mi veľmi pomohol, pleť mám oveľa krajšiu:-):-):-)
3. Dôkladné odlíčenie pleti večer.
4. Podľa mňa však kozmetika sama o sebe nestačí. Pite dostatok tekutín, žiadne tie sladké žbrndy, ale čistú vodu a prečisťujúce čaje, nesladené:-) a tiež treba upraviť jedálniček, nejesť mastné tučné jedlá, vyprážané a tak podobne,... jednoducho zdravšie sa stravovať, vaše telo sa Vám odmení:-):-):-)
4. Pohyb. Ten je veľmi dôležitý si myslím, prechádzky, beh, fitko, stačí si len vybrať...:-)
Teraz pozorujem, že už niekedy ani nemusím nosiť make up:-):-):-) Dúfam, že týmito radami aspoň niekomu pomôžem:-)

Ľaliová masť

chodím ku kožnej..mala som už skinoren,zineryt,aknemycin a teraz mám isotrexin..dávam si ho len raz za den,ale hrooze sa mi suši pleť a mám škarede šupinky:( no lekarka mi vravela,že ej normalne.( tak neviem čo robiť:(

Dilaila

Ja by som ti odporucila zajs za koznou lekarkou a dat si predpisat krem na akne. Experimentovanie s roznymi olejmi a mastami vobec neodporucujem. Pri aknoznej pleti je aj tak najlepsie pouzivat pripravky bez oleja /OIL-FREE/..