Atopicky ekzem?

Príspevok v téme: Atopicky ekzem?
ZJ

Dobry den,

mam 6 mesacneho syna, ktory od 6 tyzdnov ma cervene suche flaky na lickach.Dg bola detska seborea. Po nasvecovani bio lampou na 2 tyzdne uplne zmizli, ale potom sa vratili. Posledny mesiac mu uplne scervenal aj krk a objavuju sa male fliacky po celom tele. Nevyzera to, ze by ho to velmi svrbelo - zatial ;-)
Dala som mu spravit IgE a tie vysli meirne zvysene, preto alergolog klasifikuje akykolvek kozny nalez ako atopicky ekzem. Odkedy to viem som v totalnom strese a pretoze este stale ho kojim, zda sa mi,ze ho to ovplyvnuje tak, ze sa mu ten ekzem zhorsuje. Mate niekto s tymto skusenost?
Este jedna vec, syn doteraz bral zelezo, kyselinu listovu a pyridoxin na upravu hemolytickej anemie. nakolko sa mu uz stav upravil, vsetko sme vysadili. Nemohlo sa stat, ze sa mohol aj predavkovat a stav pecene sa mu odraza na pokozke?
Budem rada kazdej rade, hlavne by som poprosila RNG o radu, nakolko som si precitala par Vasich prispevkom a zdaju sa mi velmi dobre.
Dakujem.

mjc_hitman

Nechem sa opakovat, na podobny problem som odpovedal v tomto fore tu:

www.cme.sk

Len neviem ci je to pouzitelne aj u tak malych deti? Poradte sa s detskym lekarom. Mozno by stalo zato skusit najskor nieco slabsie, trebars propolisovy olej? Pre dospeleho, urcite ten propolisovy bazlzam.

sarita

Mala by som otazku na Dendu34, chodim totiz tiez do Bioharmonie, mnohe moje zdravotne problemy uz pominuli, ale ekzem pretrvava nadalej, preto by ma zaujimalo ako dlho si tam chodila na terapiu.

denda34

Velmi dobre poznám tieto problémy s ekzémom,ak môžem poradiť pozrite si stránku na nete BIOHARMONIA,mne tam veľmi pomohli,chodia tam aj s detičkami,kožna problém riešila s tabletkami,ktoré aj tak nezaberali,tam výsledky boli viditelne hneď po prvej terapii.

marienn

ahojte :)
ja som skusala tiez vselico, ale pred 2 mesiacmi som vyskusala BABE krem vyslovene pre babatka a deticky atopikov.. som velmi spokojna a cena je tiez prijatelna. pokozka je coraz krajsia a neostava mastna, pekne sa to vstrebe a navyse ma to super vonu. :) takze nam pomohl Babe krem pre atopikov.

maji2

Ja som sa narodila s atopickým ekzémom, tiež mi nič nepomáhalo. Ale doktorka odporučila mame kojiť pokial môže, tak ma kojila do 3 rokov. A vyšla som z toho. Ale nie hned, myslím že po puberte už ekzém vôbec nebol. Asi do 17 som ho mala. Používala som triancinolom B, ale neviem či je vhodný pre deti. Riež používam pštrosiu masť - ak moc umývam alebo robím s niečím tak sa mi stále vyhadzuje po rukách. Ináč som ho mala ako málá všade a neskôr iba ruky, nohy. Tak neviem, či som pomohla, ale vyšla som z toho. A to som bola v detstve červená ako rak od ekzému.

borovica

Vyskúšaj zmiešať Pityol s krémom Batole alebo Niveou 1:1 a natrieť jemne na postihnuté miesto a uvidíš malo by to pomôcť.