Zradená dôvera

Príspevok v téme: Zradená dôvera
dôvera

ach jaj... dá sa naučiť veriť niekomu, kto vás viackrát oklamal, aj keď neúmyselne? Chce, aby som mu verila, ale ja to už asi nedokážem, po tom všetkom
:-( . Len by som chcela vedieť, či ma naozaj podviedol, ale to asi nikdy nezistím.. :-( niekto povie, že lepšie je nevedieť, ale ja to chcem vedieť. Ako sa dá naučiť znovu veriť? Viem, sú aj horšie veci na svete, ale ja sa trápim...a s niekým iným by to bolo to isté...

ortodocx

Vztah bez dovery nema sancu vydrzat. Vela krat clovek ani sam nevie odhadnut ako na tom s doverou v partnera je dokym sa neprihodi nieco co narusi vztah.

@dôvera
Neexistuje sposob akym by si ty sama dokazala znova vzkriesit doveru. To ten clovek, ktory ta sklamal sa musi pricinit o to aby si mu znova doverovala. Jedine co mu mozes dat je sanca aby tvoju doveru znova skusil pozliepat dokopy. len si rozmysli ci to za to stoji ..

Luckaa

Úplne ťa chápem v podstate presne toto iste zažívam aj ja len nie s kolegynou ale on je muzikant a bol proste hrat a tam sa zoznámil s fanynkou , proste najskôr som sa dozvedela jednu vec potom druhu a tretiu a po pol roku štvrtú , chcela som to vedieť , no ked ťa žena vravela áno on stále tvrdí nie čiže zatajuje a ja som opäť na začiatku ale srdce mi vravi že to urobil , možno len kvôli jeho minulosti no je to nepodstatne , občas premyslam čo mám robit je to ale ešte čerstvé no na druhej strane mi je uz všetko ukradnuté ženské a ďalšie veci na ktore som kedysi ziarlila je muzikant musím sa s tým zmieriť a ešte k tomu toľko žien čo mal v posteli a plus jeho bývalé s nimi sa vidím každý krát na koncerte čiže naozaj uz mi je to jedno ;)

dôvera

no tak kafik ma pravdu, bohužiaľ...je to hlavne o mojom sebavedomí...nízkom... tie scény sa pokúšam už nerobiť, aj keď nie vždy to vydržím.., tak ale, snažím sa... otázka zostáva, či on prestane zatajovať keď zistí, že som "normálna, vyrovnaná", verím si alebo...možno keby si myslel, že mi je to jedno tak vtedy by prestal klamať..hm

kafe

Keď sa naučíš nerobiť scény, on nebude mať dôvod ti niečo zatajovať. Alebo nie?

A ako nežiarliť? Ech.. sa mi to nechce rozpisovať. Jednoducho žiarlivosťou ničíš seba i vzťah. Veríš tomu, že si natoľko dobrá, aby priateľ chcel teba VIAC ako kolegyňu?
Máš pravdu v tom, že s niekym iným by to bolo presne to isté - úplne rovnako by si pochybovala o svojej cene ako teraz.

lienka_7

... no ja myslím ... nieže oklamal neúmyselne, veď to je kravina.
vedome niečo zatajil a u seba a u priateľky (po prezradení) to ospravedlňoval tým......však by predsa robila scény, ak by som jej to povedal. ale to, prečo robí tie scény..... to je vedlajšie...... neviem kde to začalo, ale nič nie je bez dôvodu. on tají, ona robí scény a dookola.

Help

oklamal neumyselne????

Tak to chodi,ak clovek nema ziadne pravidla v zivote.
Stanovte si zmysel vztahu a dohodnite sa na zasadach.

dôvera

:-(( no asi tak, ale neviem, či s niekým iným by to bolo inak...ja neviem už nikomu asi veriť..to sa asi už nedá naučiť :(

lienka_7

no to je ťažké. podľa mňa mu už nikdy nebudeš dôverovať na 100% a to je na figu. lebo stále a vedz že to je zákon schválnosti...ty zase uveríš, a on ti zase niečo zatají, kvôli pokoju v rodine.
dookola začarovaný kruh z ktorého sa dá vyjsť len veľmi ťažko.