ako zistím, že je to láska a nie len nejaké poblúznenie??

biopich

jajka no nic v zlom asi to praktizujes ked sa toho zastavas :-) ale myslim ze tieto slova maju nejaky vyznam a pisat to kazdodenne dva tri krat za den na nastenku na fb :D alebo za kazdou pusou :D pride mi to divne :D ja tiez sialene lubim ale toto mi je proti srsti. Ja to hovorim svojmu ked sme spolu. Treba lasku inak vyjadrovat nie na fb travit cely den a pisat komentare typu MILUJEM TA NAVZDY PUSINKA MOJA NIKDY TA NEOPUSTIM KISS KISS po novom iba LT ako skratka lubim ta podla mna je to trapne i to LOOOBIM TA a podobne. pisu jak retardovane deti :D keby moj priatel take pisal dvakrat si premyslim chvala bozku je normalny. Inak hlavne ti ktori si to tak vyjadruju maju problemi vo vztahu co som si vsimla. Jeden za druheho sa hanbi, nedoveruju si ci sa hadaju kazdy den cez internet :D potom sa tomu vlastne tej ich "laske" nemam smiat? :D

jajka001_

ako sa ti môže protiviť že si ludia píšu ze sa lubia...ked to tak citia a dokazu to prejavit - je to uplne normálne. ked si zamilovany, tak si taky stastny, ze to pises vsade, kedysi sa to pisalo na stromy, na steny domov, na lavicky, na stlpy, dnes sa to pise na facebook :)

biopich

tak tak... vela ludi nevie co je laska...a ako tu uz spominali zistis casom bez pomoci inych...

mne osobne sa protivi ked vidim ako napriklad na facebooku dvaja ludia co su spolu dva mesiace pisu na nastenky looobim ta alebo milujem ta navzdy!!! toto mi pride velmi detinske a vobec nie dospele co by som uz cakala od ludi co mali po 20tke...alebo sedime v spolocnosti a parik sa v kuse obsava az to pili usi, neberu ohlad na inych a za kazdym si povedia ako sa lubia :-)

Toto je podla mna len pobluznenie...povedat niekomu ze milujem ta na vzdy je trosku silna kava...ja som so svojim partnerom dva roky aj nieco na vrch a ja som milujem ta povedala len asi 2 krat a to do oci a osamote. Neviem mozno som staromodna sice mam len 25 ale pride mi to tak ako to pisem...keby mi priatel rozpraval 10 krat do dna ako ma miluje asi by pre mna tieto slova stratili zmysel a kde to este si to pisat na nastenku :-)

sama to musis citit, aj napriklad pri hadkach ci ste schopny prekonavat zle veci bez toho aby ste jeden druhemu este viacej ublizili, nedaj boze rozchadzali sa kazdy treti mesiac... ci si pomahate, ci mu doverujes ...alebo ci je to len o tom stretnut sa ist na diskoteku sa vytrcat obsavat sa na kazdom kroku a nelamat si hlavu nad jeho problemami.

Gerbil

To že takúto otázku vôbec značí, že to láska zatiaľ nie je. A keď bude, zistíš to aj bez pomoci druhých.