Čo mi je?

bazalka

Ďakujem ti. dnes je to už o čosi lepšie, hádam to cez víkend "rozchodím". Nedávno som menila celú posteľ a myslím, že to robí matrac, pretože dlhé roky som ho mala riadne mäkký a vyležaný a teraz si chrbát asi musí zvyknúť na tvrdý matrac a že už neležím taká pokrivená.

ellyy

tak sa treba potom hlavne psychicky odreagovat a nemysliet na to...viem psychika robi svoje...mne uz 35 dni meskala a uz som vymyslala kde co az mi zle z toho bolo a diagnozy som si vymyslala kazdy den :-D:-D:-D skus si nieco najst nejaku cinnost pri ktorej sa odreagujes a nebudes na to mysliet :-)))

bazalka

Na gynde som ešte nebola, lebo fakt neviem, či to mám niečo gynekologické, keďže ma tie vaječníky nebolia, ani výtok nemám. Najradšej by som sa tomu vyhla, lebo minulý rok som tam chodila ako na "klavír":)). Neviem, či to nie je v tom, že sa od tej operácie až moc pozorujem. Kde ma len pichne, už mám všetky choroby na svete. Najistejšia bude psychiatria. Keby som nebola na tej operácii, možno by som si ten chrbát ani nevšimla. A tým, že na to stále myslím, tak ma aj bolí. Lebo napr. v noci, keď spím, tak je všetko O.K. Ach, jaj .....

ellyy

nejaky zapal?? ale to by ta pravdepodobne boleli aj vajecniky...u genekologicky si bola?? ak tak chod co najskor potom uz budu sviatky a tak skoro sa tam nedostanes :-)