analny sex na vyrocie

AdamKrt

To mas tak, ked je jeden otvor unaveny, druhy byt nemusi :) Ale inak - je to ine, iny pocit. Ako ked si mas vybrat, ci si das jahodu, ci malinu :) Je to take korenie pri milovani... Ked je partner ohladuplny a trpezlivy, je to pekne. Ak nie, moze to byt neprijemny zazitok.

excell

Hmm, akosi mi zaboha nejde do hlavy prečo vlastne mnohí túžia po análnom sexe keď hneď vedľa je najnádhernejší a najvzrušujúcejší zázrak aký len môže existovať.Fakt to nechápem.

nada5

nakoniec mi priatel povedal ze ma do toho nebude nutit. Tak som sa rozhodla, ze to vyskusame a ked sa nebude pacit tak to nebudeme robit.

G.

Čo to máte s tým análnym sexom?Pripadá mi to nenormálne a tí čo tu píšte ,že ste to neskúsili, trpíte akoby ste prišli o kus života.Nebude to len hlúpe opičenie sa po pornohercoch .Mali by ste sa poinformovať u chirurgov, čo robia operácie haemorrhoidov , aké problémy riešia.Potom by ste mali skúsiť aj iné zvrhlé praktiky aj to je o niečom novom nepoznanom.
Zoberte si to z bakteriologického hľadiska,aké mikróby žijú v rekte a čo si zanášate potom do vagíny.Popýtajte sa
v gynekologickej ambulancii.

AdamKrt

Je to pekne. Mohla si s tym zacat skor, pretoze zo zaciatku clovek obcas robieva chyby. Treba dobre zvlhcovat a opatrne. Dobre mazat. Ak idete na ostro, kup si dezinfekcnu indulonu, nech nechyti zapal. Dobre preamzavajte - napr. lekarska vazelina je skvela. A jemne, nech sa neponahla. Nesmie sa to na silu. Treba byt trpezlivy. Chce to cas, kym sa zadocek partnerke uvolni... Samozrejme predtym treba hygienu. Ak budete pouzivat kondom, premazavajte tiez dobre. Ak by vdaka vazeline praskal, tak pouzivajte nejaky lubrikant na baze vody /s glycerolom/, alebo idealne silikonovy lubrikant. Tie vodne vysychaju rychlo...