Holenie podpazusia

Príspevok v téme: Holenie podpazusia
teta.ziletka

ahojte , s holením osm zacala asi v 13 rokoch ..teras mam 15 a mam mensi problem ..vecer si v sprche podpazusie hoolim klasicky ziletka+pena ale rano pazusie nemam celkom hladke ..uz tam mam cierne bodky novych chlpkov ..mam 2 otazky.Akym smerom sa mám holit a ako casto mam vymienat ziletku ? pls poradte :)

kikiiiiiiiii

ahojte... zacal som sa holit v 12 teraz mam 13 a chlpky mi narastu za jeden den uz mam drsne nohy.. ale chlpky su neni vidiet..iba trochu..take bodky.. a podpazusie.. naprikllad vcera vecr osm sa holila a teraz mam uz aj chlpky..a ked sa aj oholim mam tam cierne bodky sak ked zdvihne niekto ruku to take nema ako ja... tak ako sa mam holit? mate nejaky navrh? ako by to dopadlo z veet lepkami?moze sa to?

...........

a naco ces mat chlpky ked mas 12 ?? pane boze....mas cas aj tak tie chlpky len lezu na nervy :)a teraz uz 10 rocne pomaly chcu mat kramy a NACO ?? mam 15...uz mam vyse roka vsetko ako ma byt..a nemusis sa ponahlat mas len 12 :) za chvilku sa budu 10 deti pytat preco nemaju chlpky,kramy,a chlapca! :D :D

bosorkaaaa

kavaletka, ja pouzivam strojcek a som uplne spokojna. Chlpky sa casom stanu jemnejsimi a zosvetleju - aspon to je moj pripad. No a po pouziti strojceka pouzivam krystal DEO femme od deo-kozmetika.sk, ktory je urceny aj na velmi citlivu pokozku. Po holeni sa mi pokozka krasne skludni. Pouzivam ho aj na nohy a som velmi spokojna. Nevymenila by som!

zuzic

kavaletka ja si holiacim strojcekom:) vzdy ten efekt neni najlepsi ale ked sa mi chce a posnazim sa tak je to fajn a neni tak podrazdena

kavaletka

holim sa žiletkou už dlhiše ale s výsledkom nie som spokojná...je aj nejaký iní spôsob ako žiletka?...po nej mám dosť podráždenú pokožku a už ma to hnevá...prosim poradte mi...vaše názory ma potešia:D

ja sm ihla

:D ja narozdiel od gigi sa stale bavim.
Podla mna je taky dezodorant zaklad. Ked uz nic ine nepouzijem - dajme tomu make-up, vonavku atd, ale dezodorant musi byt!
beskyd - ty sa pod pazuchami neholis ani nepouzivas antiperspirant? Fu, tak s tebou by som sa stretnut nechcela. A teraz sa vsade este rozobera globalne oteplovanie.... haha beskyd - tak prajem vela vyprodukovanych feromonov ;-)