Potrebujem silu, motíváciu a podporu. Prosím

Príspevok v téme: Potrebujem silu, motíváciu a podporu. Prosím
Lilly2

Ahojte všetci. Asi to poznáte viacerí, preto som sa obrátila s mojim problémom na vás. Nikdy som nebola extra chudá, ale ani extra tučná. Pred dvoma rokmi som ale vážila vyše 60 kg pri mojej výške 163 cm. Preto som sa vtedy rozhodla schudnúť. A poviem vám, bola to radikálna a drastická diéta. Začala som ju na konci augusta. Nikomu ju neodporúčam. Vtedy som bola hlúpučká a o zdravom životnom štýle som nevedela naozaj nič. Nemôžem povedať, žeby som bola anorektička, ale pravdupovediac som za celý deň niekedy zjedla jednu mrkvu, alebo papriku. Dostavili sa mi zdravotné problémy. Vtedy som schudla na 53 kg za dva mesiace. Bolo to naozaj hrozné, začali mi padať vlasy, kruhy pod očami, zápchy, plynatosť, nespavosť, únava, dokonca sa mi zastavila aj menštruácia. Vydržala som to skoro tri mesiace. Potom prišla moja sestra zo zahraničia a doniesla kopu sladkostí. Keďže ja som počas mojej diéty nejedla nič sladké, tak som vtedy začala jesť LEN sladkosti. Nič iné som vtedy naozaj nejedla, len tie sladkosti. A to som v decembri veru vyzerala tak ako predtým, možno horšie. A od januára to začalo znovu, len s jedným rozdielom. Čo to som si už prečítala, tak som sa začala stravovať 5x za deň. Viem, že vtedy som schudla trochu zdravšie, no odvtedy sa to so mnou ťahá, že sa naozaj snažím, no nedokážem sa vzdať koláčov. Deň, dva, niekedy ani to sa snažím, všetko je super, no zrazu mám blok a ja by som naozaj zjedla všetko čo vidím...Cítim, že som plná, no stále do seba tlačím. Prestanem asi až vtedy, keď ma bolí brucho z toho, aké je plné. Snažila som sa, naozaj som sa snažila. A stále sa snažím, nevzdávam to, pretože do leta chcem mať aspoň 55 kg. Je to moja vysnená váha (aj keď ani tá 50-ka by nebola zlá). Viem, že sa to dá, verím tomu, no vždy zlyhám. O zdravom životnom štýle mám naštudované skoro všetko (stále je niečo nové). Do fitka chodím pravidelne, preto sa stále udržujem na tej isté váhe, no vzhľadom k môjmu občasnému "záchvatu žravosti" sa mi nedarí dosiahnuť môj sen. Váhu 50-50kg. Som už zúfalá. Prosím poraďte, pomôžte.
Asi som sem toho napísala veľa, no pravdu povediac potrebujem vašu pomoc. Nejakú kamarátku, s ktorou by som si každý deň písala, čo za deň jedla, čo robila, či bola cvičiť...hocičo. (vo februári som sa s priateľom sťahovala, tak tu v Bojniciach nemám kamarátku žiadnu). Asi už len toto by bola moja motivácia a víťazstvo nad mojim problémom. Toto, čo som vám sem napísala ani nie je celý môj príbeh ohľadom chudnutia, diét a podobne. Je tam toho viac, no už teraz sa bojím, koľko ľudí mi odpíše vzhľadom na dĺžku môjho príspevku. Dúfam a verím, že čo najviac. Prosím pomôžte. Ďakujem.
Marika as. Lilly2

Lilly2

Tinka, pár ľudom som to povedala, no nevidia v tom problém. Ja ho ale vidím...oni mi len povedia, veď si daj a podobne. Všimla som si, že si mi napísala aj na pokeci, tak môžeme sa rozprávať aj tam. Je to asi jednoduchšie

anjelik9

ja si na ranajky dam tiež daky rožok maslo džem, syr šunka, cottage, parižský abo take dačo k pečivu obedík len na malý tanierik a ten ked dojedam si pripadam ako by som spapala celu ladničku =) olovrant take niečo ako raňajky a na večeru to čo na obed občas pečivko s dačím a sladkosti jedávam ale len v určených hodínách čiže každé tri hodinky ked papám tak ete po jedle ked mam chut na sladke a mam v brušku miesto abo namiesto olovrantu napr.

tinka86

lily2, ešte ma zaujíma či niekto vie o tvojom probléme? Bo ja som na to sama a preto hladam asi aj niekoho kto ma pochopi. Ti ktori nevedia,ze to ozaj je problém nedokážu prejaviť pochopenie

Lilly2

Ono je to naozaj veľmi zlé. Veľmi sa bojím. Prečo už nemám takú pevnú vôľu ako predtým? PREČO!!! stále sa to pýtam, prečo sa celý deň držím pravidelne papať a na večer sa dokážem prejesť...prečo???? Baby prosím, ktoré ste tým prešli, prosím pomôžte. Deň-dva vydržím, no zase to na mňa príde.
tinka86 - môj mail je Lilly2@azet.sk
Ak máš facebook, tak môžeme písať aj tam. Kľudne napíš na pokeci a pak sa dohodneme o facebooku, ok???

tinka86

lilly2, tak aj pre mňa bola veľká noc katastrófa a to som myslela, ze už ma to pomaly prechádza. zas som to zakríkla. tiež pre mňa sú vždy pohroma iba sladkosti, koláče a zákusky. Vo všetkom sa dokážem obmedziť iba v tomto nie. Ja som si tiež už prešla všeličím a nikto o mojom trápení nevie. Aj ja mnohokrát uvažujem o psychológovi. Lilly2, nezúfaj, od zajtra začínam zas od začiatku a dúfam, že teraz to bude čo najdlhšie. Lilly2, mi to zvládneme!

LILIII

aj mne sa to stavalo az ma prave na tomto fore tak jedna osobka nastvala (za co sa jej chcem podakovat )ze som to zvladla a dnes som spokojna
no mozno som potrebovala trosku vyprovokovat :)

Lilly2

keby to bolo raz, ale ono sa to so mnou ťahá už dlho. V podstate som toho už prežila naozaj veľa. Ani z ďaleka som sem nenapísala všetko. Je to už pár rokov a naozaj som si preskákala všeličím. Potrebujem osobu, niekoho, kto by mi osobne pomohol.

sasa1

neboj Lilli chce to trening :) zvladnes to a vobec nevadi ze si tu ... porusila aspon sa nabuduce poucis.... ci....