Nespravil som sa

Príspevok v téme: Nespravil som sa
flipo2

Viem, že tu nejaká baba písala túto tému,že robila chalana a on sa nespravil.Ale nemohol som ju násť :( tak píšem tu.
S priateľkou sa pomaly aj imtímne zbližujeme. Najskôr len také oletmé dotiky a teraz sme sa robil navzájom rukami.Ona sa predtým spravila aj pri tých dotikoch a ja nič.A aj teraz ma robila snáď vyše 20. min a nespravil som sa. Myslel som si, že takéto problémy majú baby. Keď si to robím ja sám som hotový niekedy aj cca 2. min tak som si myslel, že to bude zlé keď to budem robiť s deevčaťom, že budem skoro. No pravý opak je pravdou.
Čím to je?

oliz

No je dosť možné, že sa nespravíš, lebo si to predtým robíš sám a to sa niekedy chalanom stáva...Najmä v prípade, ak si to robíš sám. Skús predtým nemasturbovať 2 dni a bude to určite OK

aaaaaanic

ja som sa tiež nespravil, bolo to prvy krat a najprv mi vtak stal potom zhasol. Baba ma potom chcela urobit rukou, ale ani to nepomohlo. Jednoducho nič. Bolo to maximalne trapne.Ked som ju po case stretol tak jej bolo do smiechu. Je to clovek ktory je strasne ukecany. Asi sa to dozvedelo vtedy viac ludi.Co uz.

flipo2

Tak sme to sk´šali znovu.Som jej to vysvetlil že čo asi ako. Vtedy to trvalo tiežhodn´chvíľku ale spravil som sa. Tak som mylel že to bude už v pohode všetko. No na ďlaší krát oäť nič. Ona dostala až slvalovicu do ruky. A mám pocit,že ju to štve. Nie, že sa ja nespravím ale ona že to nevie. Som jej hovoril,že je to v pohode že nevadí ale aj tak neviem či to berie v pohode.

sisi_69

Netrap sa tym, na vine nie si ty,ale ona...proste este neprisla na to,ako ti urobit dobre...ale ak to bude trvat moc dlho,tak hladaj inde...ja svojho chlpaca robim ustami aspon raz denne a este sa mi nestalo,ze by sa nespravil a to sme dva roky spolu..ale nie kazdy je taky dobry,ako ja...asi mam v tomto velke sebavedomie...ale nechcela som tvoju holku neako urazit...len snazit sa musi oná,nie ty..

janekMY33

ja bych o niecom vedel musi si snou zahrat hru nech sa robi ze spi a nech sa any nepohne a ty ju vipras a uvidis ako sa rychlo urobis.Vies je to v tvojej hlave ked sa na teba pozera tak je to ine ak ked sa nepozera

zenska 1

je to v tvojej hlave. nevnimaj nic, len si to naplno uzivaj. ked to nevies dosiahnut, nie si na 100% uvolneny, myslim tym aj tvoju mysel.

Airiana

aluska prosim ta upokoj sa dobre? alebo sem nereaguj radsej, ked nevies ani moju prezyvku spravne napisat a hodlas ma pekne urazat ...