potrebujem zhodit! NUTNE! Pomozte prosim!

keka

DOBRA SPRAVA:všetci čo si potrebujete zdravo upraviť jedálny lístok a zhodiť neaké kilečká odporučam stranku chudnutie-ako.sk podľa tohoto stravovania som schudla za mesiac 9kg fakt to funguje.

elinaaa

ahoj ja by som tiez odporucila to to adkalc.jeste vsetko co chces ale v malich mnozstvach.a mozno obmedzit sladke.a cvicit ale to ty robis.podla mna su diety pekne na nic.vzdy sa objavi jojo efekt podla mna.a myslim si ze je to jednoduche vsetko co jes zniz napolovici a mas to.prve dni mozno budu problem kym si telo zvykne ale potom fajn.

jefko

jasan diky tu vodu chapem nevravim ze mam problem s chudnutim spalit to mam kde mam ja na to cas len ten stravovaci chcem upravit nevravim ze sa prezieram, chcem sa stravovat a zaroven pri tom cvicit nepoznas ADKALC nejaku nieze dietu ale tie veci spojit nejaky jedalny listok? beham po nete uz niekolko dni ale nic nikde

adkalc

Jefko, neobmedzuj sa dietami. Jedz vsetko, ale len tretinu z toho, co zjes normalne. Rozhodne pi vela tekutin, aspon 2 litre denne. K tomu to cvicenie a mas to v suchu. Hlavne vela VODY. Drz sa!