Sex po 45

Príspevok v téme: Sex po 45
lakol

Zaujíma či ženi kolko krát potrebuju sex za mesiac na kolko moja žena nevypada ani na 40 rokov je atraktívná ja mám 55 a nepatrím medzi pekných mužov.Už 3 až 4 rokov sa vihýbala sexu rozním sposbom na príklad nie som osprchovaná som unavená alebo každy druhí je dcéra doma vedlajšej izbe avlani bola u gynekologa lebo už ne bola 12 rokov zistili že nejaké problémi citologiou že gynekolog hovoril aby sme nemali sex 3 mesiace ale som zistil že za necelé 2dva meciace bola neverná.Ked to vypuklo hned sa dalo aj 15 krát za meciac od tej doby uplnulo 4meciace a už to začína zas chápem že teraz je často unavená nakolko už meciac zamestnaná a robí blísko od domu teraz nemože byt neverná všade chodíme spolu ako predtím.Asi už namna nemá chut lebo som starý aplešatý.Samozrejme aj muži maju chut len na pekné ženy.Rozvádzat zas neche tak čomám robyt mám sa dalej trápit.

lakol

písetemi že sa máme otvorene porozprávat mi sa strašne vela sa rozprávame nakolko sme za tych 22 rokov čo sme tolko spolu že niektoré manželia ani za 60 rokov.Ja nechem mat milenku chcem mat iba jednu vernu ženu.Keby som našiel milenku tak hned by som zobral domov a može okamžite odíst kam chce lebo cely dom je moj.Keby sa to stalo neišla by preč práznymami rukami dostala by kopu penazí a hovoril som jej že može zobrat novu pračku,novy televízor novy nábytok,novu chladničku,mame ešte 1 starší rodiny ktory polovica patrí jej.Ja ju mam rad ale ked sa takto bude správat ku mne tak som jej hovoril musíme sa rozíst.Navrhli ste erticky salon tam som ešte nebol ani nikdy nepojdem.A ked niekto myslí že psycholog alebo psychyater pomože takto je naomyle.Niekto hovorí že ako starší človek ja by som radit iním aj to často robím ale mladí si len mávnu rukov aj ja som kedysi bral život na lahku váhu.Som druhí krát ženatý aviem čo to je rozvod a musíte začat znova ked ste už finančne zabezpečeny a ešte som ne hovoril o dety. Takže prosil by som názor na tu hlavnu otázku.

zenska 1

vy sa neviete otvorene porozpravat o tom, co ktoreho trapi? ak by jej zalezalo na tom, aby si aj ty bol spokojny a stastny tak urobi pre to maximum. to je tak lahostajna? skus rozhovor a ak nepomoze, asi jej tak uz nezalezi na tebe, kludne si najdi milenku alebo skus eroticky salon.