opat strata chut zit

Príspevok v téme: opat strata chut zit
verca_123

mavam obdobia, kedy som so sebou spokojna, ked sa mi dari, som hore a mam neuveritelne vela energie, ale prichadzaju obdobia, kedy mi je nanic, nemam chut zit, stracam zmysel zivota a nemam ani energiu...mam to tak ale dva tri roky taketo vykyvy.. a teraz som si nechcela pripustit, ze zas idu na mna tie depresie, snazila som sa sportovat, vela som behavala...dopovala som sa kavami, energetakmi, guaranou a neviem cim vsetkym v presvedceni, ze mi to doda energiu, ale ja uz nevladzem ani fyzicky, opat som dole a neviem, ci este niekedy to obdobie, ked som hore pride, obcas premyslam, ze sa zabijem....

Anita11

Myslím, že tie rady, čo si dostala sú celkom fajn. Ak si ale zistila, že si už vyskúšala nemyslieť na zlé, bojovať s beznádejou, premáhať stavy úzkosti a hľadať, čo to sposobilo, že sa tak cítiš a prišla si na to, že ti nepomáha nič a ani nič neexistuje z čoho ti tak je, tak to budú asi depresie, ktoré potrebujú odbornú pomoc. Skús psychológa a poprípade aj psychiatra. Veď keď nás bolí noha alebo hlava, tiež si nenahovárame, že to tak nie je. Keď nás "bolí" duša, tak jej tiež treba pomocť. Netreba sa za to hanbiť a ak máš pocit, že je to neúnosné, netreba s tým čakať.
Kávou a energetickými doplnkami a pod. podporíš, ak vobec telo, ale tebe zrejme chýbajú hormóny, ktoré tým nanahradíš.
Ten, kto má cukrovku dostane inzulín a je mu lepšie. Tebe tiež zistia, ktorý hormón ti chýba a zasa sa budeš tešiť zo života.
Depresiami často trpia ľudia, ktorí by na pohľad pre iných pripadali, že možu byť najšťastnejší. To si ale sama nerozkážeš byť šťasnou, ak to má príčinu v depresiách.
Veľa sily zabojovať

henryp

vsetko chce cas, mavas aj pocit, ze nikde nevydrzis?...tesis sa dakde a ked tam si, uz tam dalej nechces byt?maniodepresivna psychoza..ja som to tak zazil a viem, ze asi sa toho tazko zbavim na cely zivot...ale ono to prejde, treba si povedat ze zajtra tiez vyjde slnko...a treba byt medzi ludmi...a este nieco...ak zistis pricinu toho, preco to tak je, tak odid z jej blizkosti, natrvalo, nasilu...

jajka001_

ked máš problémy v osobnom živote, treba ich riešiť, neunikneš pred nimi. ty vieš, čo ťa trápi, ak sa dá s tým niečo robiť, sprav to. ak to nejde, zmier sa s tým.

lost

ked to na teba lezie, skus "vypnut", relaxovat, a preckat to zle obdobie :)

alebo, skus na to hlavne nemysliet, skus si stale mysliet ze si OK a hladaj dovod preco byt OK, preco sa smiat.. kazda mala kvapka (maly dovod) pomoze k tomu stastiu..

to dobre obdobie urcite pride...

skus najst pricinu preco prislo to zle obdobie... a nejak ho ZNIC! :)