Nemam kamaratov

Príspevok v téme: Nemam kamaratov
leniva

Nemam nikoho... Niekedy som mala kamaratky, vsetko... Teraz nemam nic. Aky je dlhy tyzden, tak taka je dlha moja chvila. Hoc mam priatela uz vyse 5 rokov, ktory je aj tak vacsinou casu na sluzobkach, ja nemam nikoho, doslova NIKOHO!!! Nikto sa o mna nezaujima,nezavola, nenapise... A aj moj priatel ak je doma radsej vnima priatelov ako mna. Ja uz nevladzem. Byt sama je hrozne, nemat sa s kym porozpravat je hrozne :(

Nepotrebna

Ahojte. Mám podobný problém... Mám 15 rokov a chodím do 9. triedy. Nikdy som nemala veľa kamarátov, vždy okolo 3-4. No tí išli na stredné školy internáty, a tak som zostala sama s mojou bff. Teda som si myslela že je moja BFF.... Kamarátky sme boli od 3. ročníka a vždy sme si všetko hovorili boli sme ako sestry. No teraz sa všetko zmenilo. Keď sa jej snažím napísať tak neodpisuje aj 2 dni (takže jej pre istotu nepíšem).
Aj keď za ňou idem cez prestávku povie že proste nemá čas a otočí sa na niekoho iného s kým sa začne rozprávať. No na ďalšiu prestávku ku mne príde s úsmevom spýta sa ako sa mám a hneď nato si popýta domácu úlohu alebo niečo podobné.. Ja už naozaj neviem čo mám robiť a absolútne netuším čo som urobila zle.. Vždy som sa snažila byť ku nej dobrá a vždy sme sa mali radi ako vlastné sestry... Mala som ju veľmi rada a stále mám. Napríklad včera som sa jej spýtala či nepôjdeme spolu do kina (keďže som si myslela že sme spolu v pohode lebo sme boli spolu von) no ona že nie že ju to nebaví. No potom sa jej to spýtala iná spolužiačka (dokonca aj na ten istý film) a povedala že jasne a už sa začali dohadovať.. Mám taký pocit, teda myslím že to viem iste, že ma vymenila.. Nikdy mi nevadilo keď sa kamarátila s niekym iným no vždy sme boli najlepšie kamarátky. Nevedeli by ste mi niekto poradiť čo mám robiť? Alebo ako si nájsť kamarátov lebo mi už fakt lezie na nervy sedieť celý týždeň sama doma a nemať sa ani s kým porozprávať

11123mona

ahojte, rozišla som sa s frajerom. Rada by som si našla nejakú super kamošku, s ktorou by sme vyšli, prípadne cvičiť a pod...Som z BA mám 31. Samotka, prípadne aj iní, ktorí máte podobný problém, ak chcete tak mi kľudne napíšte email :11123mona@mail.com. ď

4ndr34

Ahojte, tiež mám 16 rokov a nemám kamarátov. Pred tým som mala teda aspoň som si to myslela. Viete čo je problém pre nich ? Vadí im že nepijem, nefajčím a nemením chalanov ako špinavé ponožky. Je ťažké byť sama. Chýba mi niekto s kým by som mohla ísť na ľadovú kávu, s kým by som sa smiala a pod.

Samotka

Ahojte mozno je to hlupe,ale beriem to ako poslednu šancu,mam 29 rokov som z BA jedinacik pre kamarátov by som dala aj ruku do ohna,zial vela vazieb sa pretrhlo baby si nasli frajerov,praca,uver...nik nema cas ja uz som zufala , tak rada by som mala niekoho s kym sa da normalne porozprávať ,vypocut ho poradit si...moj ziarlivy priatel mi aj tie posledne kamarátstva ukoncil lebo ziarlil kedze to boli chalani :( teraz nemam nikoho len jeho a on to patricne zneuziva :( ak by sa niekto citil uz z hoc akeho dôvodu osamelo a hlada kamosku som tu :)

Viktoria19

Ako aj vy mam podobny problem. Do 5 triedy som mala kamaratky/ov, ale potom sa neco zmenilo. Zacali mi nadavt ze som ,, sprt ,, vadi mi to ked mi to nekdo povie a len ked nekdo ide okolo mna povie vetu Pozor sprt!! Ja niesom sprt len my zalezi na akunskolu pojdem a ako budem zit v buducnosti. V skole cez prestavky sa modlim aby uz zvonilo lebo sa nemam s kim rozpravat chybaju mi kamarati snazim sa zapadnut ale nejde to ked sa knim priblizim POZOR SPRT!!! Uz to ani hovorit nemusia ja im to vidim na ociach.

Wika19

Ahoj mam uplne rovnaký problém. Viem spomenuli to tu uz mnoho iných ľudí. Ale tato stranka teda tento článok, diskuzia je to kde to môžem povedať. NEMÁM KAMARÁTOV. A už ma to začalo štvat cele prazdniny som bola sama a docela mi to nevadilo. Asi uz dva roky sedim v lavici a modlim sa aby uz zvonilo lebo sa tam nemam skym rozpravat

sims 3

no ja mam taky problem ze prve 4 roky som nemala vobec ziadne kamaratky potom som ich nasla a teraz sme sa pohadali a oni sa so mnou asi nebudu bavit neviete mi poradit co mam robit?

verca-82

Uzivaj si zivot ja som sice mala kamaradky velaaa ale vsetky ma len vyuzili iba jedna ma ma v skutocnosti rada a u teba je to v podobe priatela .. nehladaj zufalo kamaradky lebo pridu take, že budes lutovat ze si nejaku chcela.